• 2018-10-10, 13:02
  • 8

Idag fyller hon år, världens finaste Marilyn! Grattis älskling på 19-årsdagen! Idag är det din dag! Vi älskar dig pluttis, är så stolt över dig.

Vet ni vad som stod utanför dörren i morse? Blomsterbud till Marilyn på hennes från älskade Lisa-Marie från Thailand. Älskar deras starka band och syskonkärlek de har till varann. Är tacksam och stolt över deras kärlek och trygghet till varann.

Titta vad fint!

Jag bakade en kladdkaka sent igår kväll, hennes favorit med nougat över. Världens godaste kladdkaka. Ska visa er recept.

I present får hon en dag på stan som hon önskade sig, vi ska shoppa i Göteborg och köpa det hon behöver och vill ha. Men några presenter fick hon med kaffe på sängen ändå förstås. Örhängen Lily and Rose, doftljus Voluspa som hon älskar och Body shops Shea butter.

I kväll ska vi spela bowling med Linnea sedan äta på the Barnes med Janne och mamma som kommer ner till Göteborg. Blir en mysig födelsedag för Marilyn!

 

 

2018-10-10 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

God morgon måndag! Känns som det blir en ljus och fin dag, så skönt att dagarna blir ljusare för varje dag nu. Blir piggare och vill ut och gå på morgonen. Lucy…