• 2018-10-13, 10:25
  • 31

Hej Fredrik Wikingsson!

Tack för att du ber mig om ursäkt för hur du hånade mig i tv. Det känns bra. Men att du ursäktar dig med att skriva på instagram att du bara sett några sekunder av intervjun med mig gör mig faktiskt mer bekymrad.

Borde du inte sett hela intervjun innan du bestämde dig för att jag var en tönt som du kunde hånskratta åt i tv? Hade jag sett en mamma som blivit otroligt glad över att få se sin dotter så hade jag undrat varför hon reagerade så. Kanske hade dottern varit i en olycka eller så hade det just varit ett dödsfall i familjen. Eller så handlade hela intervjun om ett allvarligt ämne. 

Men så tänker tydligen varken du eller Eva Röse, ni tycker att ni hittat någon att hänga ut och gapskratta åt. Eller vad ville ni egentligen ha sagt?

Ärligt talat är jag mycket mer förvånad och besviken över att se Eva Röse mobba människor i tv. En mamma, Unicef-ambassadör och förebild för många kvinnor.

 

 

2018-10-13 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…