• 2018-10-15, 20:00
  • 3

God kväll!

Sitter och jobbar för fullt, har deadline på en artikel och ett samarbete så Janne fick gå själv på restaurang OGBG där de visar premiären Första dejten på SVT idag. Daniel som jobbar där är med i serien men jag får kika på tvn samtidigt som jag sitter vid datorn och jobbar. Han är grym bartender som gör sig bra i tv!

Från en premiär till en annan! Mycket event den här årstiden, men så kul!

I torsdags var vi på premiären på Stefan Odelbergs fantastiska krogshow En Talk Talk show på restaurang Trädgårn! Premiärgästerna var Jill Johnsson och Thomas Ravelli! Och vilken show!

Göteborg Trägårn Stefan Odelberg Show med Thomas Ravelli och Jill Johnson som gäster Foto Tommy Holl IBL

Det var utsålt och riktigt mycket folk, man kan köpa barplatser och middagsplatser på kommande torsdagar, boka er plats HÄR. Ta med er partner, kompis eller varför inte med jobbarkompisarna.

Jag har sett showen flera gånger och Stefan gästade även min release där han körde ett fantastiskt nummer, han är otroligt duktig och fångar publiken, man skrattar halvt ihjäl sig. Showerna är olika varje gång med grymma gäster.

Göteborg Trägårn Stefan Odelberg Show med Thomas Ravelli och Jill Johnson som gäster Foto Tommy Holl IBL

Vi satt med vår kompis Jonas och hans vänner, kul med goa vänner och härlig energi där man sitter.

Nu på torsdag är det Markolio och Thomas Petersson! Boka HÄR, finns även barplatser om man inte vill äta.

Tack för en riktigt bra show!

 

 

2018-10-15 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotta 1 månad sen

Så kul med den showen, var där förra säsongen dom körde. Jättebra!
Du jobbar och sliter, vad jobbar Janne med nu? Var väl längesen han slutade på Nilfisk?

Maria 1 månad sen

Hen används i två olika situationer. För det första används detta ord i betydelsen ”han eller hon”. Detta är utan tvekan det största användningsområdet. Det betyder inte att vi inte har något kön, utan att det just i den specifika kontexten inte spelar någon roll. Man behöver alltså inte vara rädd för att ens kön ska skrumpna och trilla av om någon kallar en ”hen”, det betyder bara att ingen just nu bryr sig om du är man eller kvinna. Det andra användningsområdet är för de som inte kan eller vill identifiera sig med han eller hon. Jag brukar tänka att dessa människor säkert har det tufft nog som det är så om ett pronomen underlättar är det ju fantastiskt! Det vill vi väl inte missunna någon bara för att vi själva slipper en sådan identitetskamp? Som du ser finns det absolut ingen anledning att hetsa upp sig över detta uttryck.

Ewa 1 månad sen

Hej Johanna
håller helt med dig,bra skrivit.
Ha en trevlig helg
Kram Ewa

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…