• 2018-10-18, 10:04
  • 8

Innehåller annonslänkar för Ellos, Nordic Feel och min bok 

God morgon torsdag!

Har varit uppe i Skövde en sväng, vill gärna umgås med Marilyn nu när L-M är borta, i morse ner mot Göteborg igen för att sätta mig i studion. Nu vill jag bara blir klar! Läser och läser, men det tar på det. Snart är min ljudbok klar! Bara fyra kapitel kvar och alla tips och efterord.

Vill du beställa signerat ex av boken, det finns några kvar som jag har signerat! HÄR. 

Ni var väldigt många som frågade efter leopardtoppen med volang igår på story, visst är den söt? Rak med volang. 20% rabatt!

Finns HÄR. Kostymbyxor HÄR Skärp Gucci

Fin med urringat för det blir en snygg form. (Man ser smalare ut med v eller urringat än hög krage. Om man har större byst)

Byxorna är pangsnygga.

Kaffe och helt osminkad, bara serumkapslarna från Elizabeth Arden som jag älskar. Grymma! Har både dag, den rosa för natten och för ögon. Ni kommer älska dem.

Glömde sminket nere i Göteborg, varje gång jag glömmer sånt tänker jag på barn som pendlar mellan föräldrar och släpar väskor. Gör ont i hjärtat av bara tanken.

Nu är jag framme i Göteborg och ska ta mig upp till BTI studios som ligger vid Stigbergstorget.

Gjorde förresten en saffranskaka igår kväll, alltså den ska ni göra. Längtar till advent! Även om det varit högsommarvärme, haha.

 

2018-10-18 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…