• 2018-11-05, 19:24
  • 6

Har ni haft en skön måndag? Jag sitter i soffan och bläddrar i inredningstidningar, älskar när julmagasinen är ute. Passar även på att vårda mitt torra hår med Maybeautys inpackning, hårmasken är riktigt grym. Det är en hätta med inpackning som reparerar, ger fukt och innehåller både protein och keratin som ditt egna hår är uppbyggd av. 

Det är därför inpackningen är så bra och gör ditt hår friskt, man tillför det håret saknar om det är torrt och skadat. 

Så här gör jag, först tvättar jag håret med ett bra schampo, inte balsam. Du ska ta inpackningen före, då är hårstråt öppet så inpackningen går in ordentligt. Jag tar balsam när jag sköljt inpackningen. 

Handukstorka håret så allt överflödigt vatten försvinner, då går inpackningen in i håret bättre. 

Red ut håret med fingrarna, aldrig borsta eller slita i blött hår. Håret är väldigt skört när det är blött, en gles kam funkar, kamma försiktigt nerifrån och upp.  

Sätt på hättan på huvudet, stoppa in håret och massera, fäst sedan hättan med klisterlappen i bak. Man kan också fästa med ett hårspänne för att få det ännu tätare. 

Låt hättan sitta minst 30 minuter, då kan man passa på att göra andra saker under tiden. Eller bara slappa. 

Efter ca 30 minuter tar jag av hättan, man märker att håret verkligen sugit in allt! Håret skriker efter fukt. Speciellt den här årstiden. 

Älskar den här! Håret blir så lent och skönt. 

Inpackningen funkar på alla slags hårtyper, även om du har kort hår kan det behövas, är håret torrt, skadat eller ohanterligt kan du behöva tillföra mer fukt och protein. 

Vill du också ta hand om ditt hår? 

Då har jag ett riktigt bra erbjudande till er, med min kod Johannahairmask30 får du 30% rabatt, ni hittar inpackningen HÄR! 

 

 

 

 

 

 

2018-11-05 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…