• 2018-11-07, 13:34
  • 27

För 2,5 vecka sedan gjorde jag plasmapen runt mina ögon. Ni kan läsa mer om det HÄR.

Jag är så otroligt nöjd! Plasmapen stramar upp huden, har du tex lite hängiga ögon, påsar under ögonen eller bara vill strama upp huden så du ser piggare ut är detta något för dig.

Det är en behandling som stramar upp och krymper lös hud utan kirurgi med snabb återhämtning. Ingen kniv eller nålar. Plasmapen Louise Walsh har en elektrod som avger en flash av plasmaljus när man riktar den mot huden vilket skapar ett litet microbrännsår, små prickar. En läkningsprocess startar och nytt kollagen bildas. Håller i flera år. Små skorpor faller av efter ca en vecka.

Här är före till vänster och efter till höger på både höger och vänster sida. Ögonen är mer öppna. Ögonlocken har stramats upp.

Vill göra detta? Idag är sista dagen för att få 20% rabatt hos Löfvingkliniken!

Ring Löfvingkliniken för att boka tid eller för en konsultation på 031-711 6202 uppge mitt namn så får du 20% rabatt. Eller kolla hemsidan för tider HÄR.  Kostar från 3000kr per område och uppåt.

Hur jag såg ut vet ni nog vid det här laget om ni sett på instagram. Rent utsagt för jäklig. Haha! Men jag gillar spännande behandlingar som ger resultat och det gör detta. Jag har inte sett en enda som inte fått fina resultat och jag är så nöjd.

Så här såg jag ut dag två och tre. De värsta dagarna. Man får mycket bedövning, gör inte ont. Inte efter heller, men det svider en del men gick jättebra.

Ser inte klokt ut. Men jag gjorde både över och under och ut mot sidorna. Man svullnar rejält, blir riktigt rött och dag två vill man inte visa sig. Men drick massor, häll i dig c-vitamin och ut och gå. Det gjorde jag. Jag gick mycket och köpte olika nyttiga smoothies och gjorde egna.

Det påskyndar läkningen, ganska rejält också. För dag tre hade allt gått ner. Inte för att jag såg direkt rolig ut men stor skillnad från dag två.

På eftermiddagen hände något, för då hade svullnaden gått ner.
Detta är dag tre på kvällen.

Dag fyra började det att klia riktigt mycket. Jag sov nästan ingenting den natten. Fick som tur med mig två krämer som de sa jag skulle dutta på. Man får inte klia, riva eller dra bort skorporna.

De lossnar av sig själv. Så här såg jag ut dag fem. Otroligt hur snabbt det läkte. Redan här ser man stor skillnad, ögonen är större och mer uppstramat.

Dag sex.

Helt otroligt! Jag ser piggare ut. På sex dagar läkte det, jag var bara lite röd runt om.

Man ska inte sola, alltid använda faktor 50 och glasögon om man är i solen. Ca 12 veckor efter. Man kan åka till sol och värmen men smörja mycket och använda hatt.

Man kan göra fler behandlingar för ännu bättre resultat. Jag kommer göra det en gång till.

Detta är dagen jag gjorde behandlingen, ser så sjukt trött ut. Om ni tittar på ögonen är det skillnad.

Efter sex dagar.

Bilden är tagen igår kväll.

Piggare och så galet nöjd med den här behandlingen. Bästa jag gjort. En del tar kniven för de har ganska mycket hängande ögonlock, det har inte jag ännu så det går inte. Glad om jag slipper faktiskt.

Men vet många som blir nöjda. Även män, det kan se så ledsamt ut med hängande ögonlock över ögat även på killar, så man knappt ser ögonen. Men jag vet att man även kan gå via landstinget där och många som blir riktigt nöjda. Behöver ju inte ens vara estetiskt utan att man får huvudvärk eller har svårt att se.

 

 

 

2018-11-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Ingela Berg 5 dagar sen

Hej,
När började du använda dina egna krämer på det behandlade området ? Tex dagkräm, ögonkräm?

Charlotte 6 dagar sen

Undrar hur må ga ggr man kan göra det utan att huden tar för mkt stryk? Jag tänker att jag vill göra de först när jag verkligen for påsar o annat kring ögonen och inte nu när de ändå är ok att se mig i spegeln. Jag är 48 år o ser ju hur de börjat komma för längesen eg men vill vänta. Det är därför jag undrar om jag börjar med detta nu så går de klart inte att sluta. Säger sig självt att man inte vill återgå till de mindre charmiga om man säger så. Undrar då hur mkt o ofta man kan göra de här? OM det är så att det går att fixa om och om igen i flera år? Vill inte börja hålla på innan jag verkligen behöver de (enligt mig själv) för som sagt se å lär jag vilja hålla på….

Margareta 6 dagar sen

För fin hud,lyster, och hälsosamt för kropp och själ utan ingrepp:
Lev hälsosamt samt följ ditt hjärtas inre röst.Något mer behövs inte då en glad och lycklig människas inre skönhet överglänser ytan.
I andra kulturer visas på att ålder betyder visdom.
Tror det är viktigt att hålla igång på ett sunt sätt samt att leva hälsosamt i stort.
Man ska nog inte räkna med evig ungdom med hälp at diverse ingrepp likt dessa.
Jag skulle aldrig få för mig att göra diverse ingrepp för att släta ut hund eller få bort fett eller lägga till plast.Vi är alla skapta olika och det är bättre att älska sig sälv med fel och brister och skavanker så som vi alla har.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 dagar sen

Margareta du lever som du vill, dina råd och tips kan du inte tvinga på mig eller någon annan. Bara inse det efter allt jag ser du skriver.

Jag gör som jag vill och berättar om. Att ta hand om sitt utseende behöver inte betyda att man inte tar hand om sin själ eller inte har ett djup. Tvärtom.
Utseendet sitter inte i hur jag ser ut, det sitter i min erfarenhet och vad jag upplevt.

”Det är bättre att älska sig själv med fel och brister säger du”

Otroligt negativa tankar.
Jag älskar mig själv och älskar livet, behöver inte tänka negativt om mina extrakilon eller några rynkor. Handlar mer om ett stort intresse och det är kul att göra sig pangsnygg.

Elin S 6 dagar sen

Ser inte någon skillnad alls. Det jag ser är att du har fransar som ser onaturliga ut.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 dagar sen

Då får du ta på dig glasögon.

Lena 6 dagar sen

Jo Elin, det syns stor skillnad. Men du vill nog inte se.
Ögonen är piggare, ögonlocken är mindre.
Har även sett fler bilder efter Johanna gjorde det att hon ser piggare ut.

Snyggt!

U2 7 dagar sen

Jag gjorde ögonlockplastik, både övre och undre för 4 år sedan. Bästa jag någonsin gjort! Den synen att varje morgon se spegelbilden av någon som ser helt färdig ut var inget kul.
Intressant med denna metod du gjort nu, aldrig hört talas om innan.
Skillnaden syns 👍och som du säger för tidigt och hade inte gått att ta till kniven redan nu. Och kanske inte något du heller vill alls.

Kicki 7 dagar sen

Hej Johanna! Jag behöver ditt råd.. Min fina vän har just fött fram sitt döda barn i v 38. Jag känner mig så hjälplös och lider så otroligt mycket med henne och hennes man. Vi planerar att ta med dem på nåt roligt längre fram, men innan dess – vad gör jag??? Du har ju själv sagt att din bok var vad du skulle ha behövt när ditt barn dog. Kan man ge den till min vän? När? Är rädd att jag går över en gräns om jag gör det nu när det hemska precis har skett. Hälsningar Kicki

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 dagar sen

Men åh kära kära du. :-( Jag blir så ledsen.

Det du ska göra nu är bara att finnas. Skicka sms, ringa. Berätta att du finns. Är det nyligen det hänt kan du bara finnas, när de kommer hem kan du gå dit, berätta att du kan hjälpa dem med allt praktiskt. OM de vill.
Köpa mat, allt praktiskt stannar nämligen av. Man tar paus från vardagen, de går just nu igenom det värsta en förälder kan vara med om. Förlora ett barn som är så efterlängtat. Redo för att födas och komma till världen, så blir allt kaos chock och förtvivlan istället.
Men var inte rädd för att prat med dem, sorgen blir så mycket svårare för dem om vänner inte hör av sig eller vänder ryggen.

När hon landat lite, så kan du ge boken. Men den allra första tiden ska man bara finnas för dem. Man vill gärna läsa, höra om andra som förlorat barn. Jag letade efter böcker så fort jag kom hem från sjukhuset efter vårt barn hade dött.

Om hon berättar om barnet, lyssna. Fråga gärna, om de berättar om barnets namn, nämn gärna barnets namn. Man vill att barnet ska nämnas. Finnas.

Men just nu när allt är en stor chock och sorg, är det bara att finnas.

Jag hoppas de får bra stöd på sjukhuset, kanske en präst eller bra kurator pratar med dem. Viktigt man får stöd.

Tänker på din vän, mina varmaste tankar till er.

Kram Johanna

Rebecca 7 dagar sen

Jag tycker nog att man ser skillnad, men hade bilderna varit bättre med ljus och skärpa, så tror jag att förbättringen kommit fram ännu mer…
Jag ser fram emot att få se resultatet efter 12 veckor, då huden läkt klart. Vad säger dem om hållbarhet o.s.v.?
Vet i fasiken om jag tyckt det varit värt de pengarna…men det är ju såklart upp till var och en. Sen är det väl så, att det är mest man själv som ser det…och har man börjat reta sig på något i sitt eget utseende, så förstorar man ju gärna det, och hänger upp sig på det, trots att ingen annan lägger märke till det.

Upp till var och en som sagt…

Ska bli kul att se före o efter när hela läkningsprocessen är klar.

Agneta🌹 1 vecka sen

Modigt av dig Johanna😊syns redan o det blir jättebra.
Tänker att jag skall bleka mina tänder! Var var det du var o gjorde det?
Kram

Mia 1 vecka sen

Vad intressant! Det är svårt att se skillnad från bilderna pga olika ljus och vinklar, men du ser pigg och fräsch ut. Jag blev intresserad när jag läste att du gjort detta. Jag har mera hängande ögonlock än dig och fettpåsar under ögonen och ser trött ut fastän jag tränar och äter bra. Vill ju se ut som jag känner mig så har länge funderat på vad som kunde hjälpa. Vet du om det ger resultat även då man har fettkuddar under ögonen och mera hängande ögonlock?

Maria 1 vecka sen

Helt otroligt hur en behandling kan göra sån skillnad!
Grattis :)

Karin 1 vecka sen

Ser inte någon större skillnad , inget jag skulle tycka vara värt att lägga pengar på , men syns kanske bättre i verkligheten . viktigast att du själv är nöjd , så klart ! Du har alltid sett vacker och trevlig ut ! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 vecka sen

Jo då det är stor skillnad, du får titta på ögonen. Man ser tydligt hur ögonlocken är bättre. Större ögon, öppnade blick, riktigt stor skillnad!

Du får titta igen ;-)

Men tack för din fina kommentar.

kram Johanna

Anna 1 vecka sen

Hej!
Jättesnyggt verkligen!
Själv har jag påsar under ögonen som stör mig rejält. Vet inte hur många tusentalskronor jag lagt på behandlingar genom åren som lovat guld och gröna skogar😔. Finns inget som hjälper mot det problemet då det är en fettansamling under ögat ofta genetiskt tyvärr. Så i 40 års present till mig själv genomgår jag en ögonplastik på art-clinic. Tar överskottshuden på ögonlocken med när jag ändå är igång. Får blåmärken några veckor men blir förhoppningvis ett hållbart resultat och jag slipper slänga pengar i sjön på upprepade behandlingar.När jag berättar för folk att jag ska göra detta blir dom chockade och säger att det aldrig är nått dom tänkt på. Men det är min känsla och kan man göra nått åt det så varför inte. Kommer få mig att må så mycket bättre. När jag tittar i spegeln är det det första jag ser. Har sparat länge för det här😊. Ha en fin kväll och tack för en härlig blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 vecka sen

Wow heja dig! Så rätt, så rätt!

Det kommer ju bli riktigt bra! Man måste verkligen göra det man själv känner, det är så viktigt.

Kan du inte skriva efter hur dt gick? Nyfiken! :)

Grattis i förskott, vilken grym present till dig själv!

Stor kram från mig

Anna 7 dagar sen

Tack😊.
Det ska jag göra. Dags om dryga två veckor. Börjar bli super nervös!
Ha en fin dag.
Kran till dig

Gunsan 1 vecka sen

Klart man ser resultat👌😄.. superbra!
Kram på dig

Mika 1 vecka sen

Hej

jag ser faktiskt ingen skillnad, men det viktiga är väl att du är nöjd och glad med behandlingen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 vecka sen

Jo då Mika. Det är rejäl skillnad.
Du får titta ;-)

Petra 1 vecka sen

Hej Johanna! Nyss lyssnat klart på 30 om dagen🤗🤗👍👍😘💪 var det så att du gick ner i vikt även av 30 min om dagen? Känner så igen mig och lider själv av den jävla ormen!! Många kramar

Marika 1 vecka sen

Blev ju kanonbra! Syns verkligen skillnad👍👍😊 Mm det börjar ju synas på en att man blir äldre🙄 Har man ingen lust till att se trött ut jämt😬 Jag ska in och läsa om denna behandling mer, tack Johanna för att du delar med dig🙏🏻😊😘

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 vecka sen

Tack Marika! Så nöjd så det är inte klokt.

Ja gör det, den är riktigt bra.

Kram Johanna

Helene 1 vecka sen

Jättefint resultat.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 vecka sen

Tack Helene, är så nöjd!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…