• 2018-11-30, 22:26
  • 4

I morgon åker jag med julklappsvagnen i Göteborg för att samla in julklappar till de utsatta i Göteborg. Jag har åkt med flera år och i år är vi ett stort gäng ambassadörer som åker med. Glenn Hysén, Lasse kronér, Robert Gustavsson, Hanna Ferm, Alexandra Zazzi och många fler och jag också.

Julklappsvagnen är ett samarbete mellan Spårvägssällskapet Ringlinien och Göteborgs Stadsmission. Tillsammans återupplivar de en 100 år gammal idé om att åka runt i staden i en spårvagn och samla in julklappar till barn, unga och familjer som lever i utsatta situationer. Läs gärna mer HÄR. 

Vagnen startar 11.30 på Drottningtorget och går i mål 15.00 Vi gör längre stopp vid Majorna, Valand, Wieselgrensplatsen, Härlanda och S:t Sigfridsplan. Kom och drick kaffe med oss på de längre stoppen, det blir underhållning och massa mys.

Hoppas vi ses!

På kvällen finns jag på Clarion hotell Post event i Bon Bon bar från 18! Varmt välkomna dit också.

 

Kommentarer

Barbro 2 veckor sen

Vilken bra sak du gör.
Ha nu en fin första advent.
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Tack snälla, ja det var fantastiskt att få hjälpa till. Så fint av alla som kommer med julklappar till de utsatta.

Ha en fin första advent! Kram Johanna

Marie 2 veckor sen

Kenneth Andersson?!! Honom nämnde du inte…. han är ju Kung!!! 😃⚽️😃⚽️😃⚽️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Absolut, har träffat honom fler gånger på vagnen, så trevlig dessutom. Men det var många jag inte räknade upp men det är ett stort gäng som åker med!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…