• 2018-12-01, 11:23
  • 7

Innehåller annonslänkar för Ellos 

Nu är jag snart framme i Göteborg! Jag hoppas ni får en mysig lördag och en fin adventhelg. Jag har två stora inlägg med massor med adventstips som kommer lite senare, enkla saker man lätt kan fixa själv hemma bland annat.

Hade så mysig dag igår, även om det var mycket jobb så är det skönt att fått städat, tränat och fått fram allt. Jag och Marilyn åt ett litet minijulbord till Idol.

Tränade bodypump, känns skönt idag. Bara älskar tuffa styrkepass. Magisk känsla efter varje träningspass, det är därför man alltid vill tillbaka även om det är svintufft ibland. Men belöningen efter är oslagbar. Eller hur?

Jultröjan är på! Först åker jag med stadsmissionen och samlar in julklappar från underbara människor som vill hjälpa utsatta i Göteborg, sedan hem för att byta om och ikväll är jag på Clarion Post i Bon Bon baren från 18. Varmt välkomna dit för en förkväll och mingel. Det blir Dj, show, jag signerar mina böcker för julklappspris och i baren serverar de goda juliga coctails. Jag har mycket vänner och familj som är där, så mysigt.

Jultröjan är så söt, grå med rosa rosetter. HÄR. Ellos har 30% rabatt på den dyraste varan, passa på! HÄR. 

Hoppas vi ses idag eller ikväll!

Framme, möttes av ett ljuvligt Luciatåg på Drottningtorget där en vagn står uppställd om ni vill gå dit och ge en julklapp till de utsatta i Göteborg. Fin stämning här idag!

Söt tjej Lucia och vacker sång med kör.

 

2018-12-01 Johanna Toftby

Kommentarer

Sussie 2 veckor sen

Idag kom min första panikångest attack på väldigt länge….
Julens första ljus tändes och sakta känner jag ormen slingrar runt i mig och yr och svettas. Tårarna rinner ner för kinderna…
Usch, fy….
Vet inte varför jag skriver detta till dig, men det känns som att du förstår!
Kram Sussie

Tina 2 veckor sen

Hej!
Vilken storlek har du på tröjan?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Ta den du brukar ha, normal i storlek. Osäker vilken storlek jag har på min, har den inte här.

Sussi 2 veckor sen

Ibland försvinner inlägg snabbt här inne, varför? Eller är det jag som inte ser dem? Kanske nån inställning du har här som jag inte ser….:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Försvinner?

Sussi 2 veckor sen

Ja nu är jag inte den skarpaste på teknik :) Säkert jag som fixat med nåt jag inte skulle gjort m datorn, så tröttsamt att va urdålig på datorer :)

Eva 2 veckor sen

Du jobbar och sliter Johanna, hoppas du också får semester snart.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…