• 2018-12-02, 21:01
  • 4

Innehåller annonslänkar till Ellos, Lyko, Jotex, Cervera 

Hoppas ni har en fin första advent med mycket kärlek och värme, tänder massa ljus och gör det mysigt. Många har frågat hur jag har adventspyntat och här kommer del ett. Jag älskar göra det mysigt med mycket ljus, det lyser upp i mörkret. Jag tar inte in för mycket juligt än, bara advent och alla stjärnor.

Den här veckan får ni 20% rabatt på hela köpet hos Jotex med koden JOHANNAXMAS massa julpynt HÄR! 

Ljusstaken är i marmor, kände för en enkel i år, HÄR köpte en så mysig grå filt, skön att ha i soffan. Riktigt snygg. Även en ljuskrona jag ska klä med granris, denna finns några kvar av HÄR. 

Ljushängarna brukar jag klä med granris till jul, billiga och lätta att hänga upp. HÄR. 

Har beställt en så fin grupp med amaryllis på Blomsterhallen, de vet precis vad jag menar när jag förklarar. Ville ha fina amarayllis som är utslagna till jul, dessa blir djupröda, ska bli kul att se när de blommat ut och ska ha den mitt på bordet.

Doftljuset som doftar jul, inte för starkt men alldeles underbart. Är beroende nästan, så god! Mitt tips från Yankee candle HÄR. 

Tallris är så fint att bara sätta ner i en stor vas eller kruka. Vasen är från Chili för några år sedan. Vet Ikea har stora fina.

Ljusstaken på bänken har många frågat om, HÄR. 

Billiga julstjärnor, dessa är gröna HÄR och ljusstakar HÄR. 

Champagneskålar finns fina HÄR. Spegeln är från Mio.

Bästa platsen här hemma, morgonkaffe, nyhetsmorgon och lite jobb vid datorn och tända ljus.

Nu blir det filmmys i soffan, vi har firat pappa som fyllt år och fick så god mat. Mysigt att träffa alla. Hoppas ni haft en skön dag. Ska visa bilder från gårdagens event på Post, så kul att många kom förbi!

 

2018-12-02 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Idag är det precis ett år sedan Annica lämnade oss. Nu som då är vi på väg att resa bort och allting känns så overkligt. Jag skriver från en mellanlandning i München…

Innehåller annonslänkar  Nu sitter jag på tåget och är snart framme i Göteborg. Sovit katastrof men det brukar jag göra om jag ska iväg, men igår kände jag mig lugn hela dan.…

Idag är det precis ett år sedan Annica lämnade oss. Nu som då är vi på väg att resa bort och allting känns så overkligt. Jag skriver från en mellanlandning i München…

Innehåller annonslänkar  Nu sitter jag på tåget och är snart framme i Göteborg. Sovit katastrof men det brukar jag göra om jag ska iväg, men igår kände jag mig lugn hela dan.…