• 2018-12-03, 08:54
  • 9

Idag fyller vår älskade Lisa-Marie år! 15.38 den 3 december kom vår älskling, en vacker vinterdag och jag minns att det var så mysigt och adventspyntat på förlossningen och BB. Så efterlängtad tjej!

Grattis älskling på din dag som du firar på Bali! Lisa-Marie och hennes kompis Moa reser runt i Asien i tre månader, kan ni fatta att redan två månader har gått. Idag fick hon tårta och paket på sängen som Moa hade fixat, det värmer i mitt mammahjärta. Känns tomt och konstigt här hemma idag, men vi sjöng och skickade en film inatt innan vi la oss som hon fick när hon vaknade i morse.

De har fått vara med om fantastiska upplevelser och varit i många länder, är så glad och stolt för deras skull, vilken erfarenhet resan blir.  Även om det är en ständig oro och det var jobbigt i början, men som många sa så är det lättare med alla sociala medier, jag älskar att det uppdaterar ofta och vi skriver varje dag.

Älskar dig! Kommer överraskningar och paket när du kommer hem till jul! Plus en liten överraskning redan idag ;)

 

2018-12-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Marie 2 veckor sen

Jag är en härdad mamma 24/7, exakt som du, 😁 min son, idag 29 har luffat jorden runt sedan han var 16. Ensam i Indien ett 1/2 år, jag visste tack och lov inte att hans kompis åkt hem. Australien 2 år. Thailand 3 månader, blev tyvärr drogad och misshandlad så SOS skickade hem honom. Andamanerna (där den envisa personen skulle införa religionen och blev skjuten av pilar) måtte aldrig någon någonsin få iland på denna ö, låt dessa personer leva ifred från oss människor för att ha chans att överleva. Dödssjuk 2 ggr i Nepal. Igår kom ett medd från Australien, snälla älskade mamma, spärra mitt bankkort! Sagt och gjort, vet inte vad som hänt än 😢 Det jag vill säga är att man vänjer sig, har alltid sporrat honom att resa, dom får se och lära sig mer än vi någonsin gjort, får ett öppet sinne och blir oerhört empatiska av allt dom ser och lär. Det är fruktansvärt jobbigt, men man vänjer sig. Lycka är att på morgonen se ett medd som kommit under natten ❤️ Kram från en mamma till en mamma

anonym 2 veckor sen

Men vad härliga bilder och vilken tårta. Oj det var ett tag sedan man var 21 tiden går snabbt. Grattis.

Sandra 2 veckor sen

Grattis till fina Lisa-Marie 🎂🎉💐

Kram Sandra 💗

Barbro 2 veckor sen

Grattis Lisa-Marie!
Härliga bilder du visar oss.

Anneli S 2 veckor sen

Grattis! Ditt inlägg värmer mig och slungar mig tillbaka till Bali våren 1991. Jag reste runt som din dotter och fyllde själv 21 år på Bali. Jag minns att det var alldeles fantastiskt och jag kom hem med härliga minnen som format mitt liv.

Lotta 2 veckor sen

Grattis fina Lisa-Marie! Vilka fina bilder!

Annika 2 veckor sen

Grattis du vackra 21-åring!

Katja 2 veckor sen

Grattis och vilka härliga foton!

Cissi 2 veckor sen

Grattis till dottern! Förstår att det är tomt hemma men vilket fantastiskt äventyr hon är ute på!
Snart är hon hemma igen med massor av nya upplevelser i bagaget. Underbart!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…