• 2018-12-10, 17:00
  • 13

Vet ni vad! Idag är det premiär för min nya receptmall här på bloggen! Ni är väldigt många läsare som önskar ännu mer recept och att man enkelt ska kunna skriva ut receptet. Jag lyssnar på er och har anlitat mina duktiga webbkillar att bygga om sajten och lägga in den funktionen. Recept har jag gott om och mer ska det bli.

Vad tycker ni? Kom med åsikter! Skriv gärna ut och berätta hur det funkar. Killarna är snabba att hjälpa mig om det är något vi behöver ändra.

Ska också berätta att vi håller på med ett receptregister! Alla mina recept kommer ni snart kunna hitta i bokstavsordning, är så glad att detta snart är klart.

Jag testar med en god läcker juice som boostar immunförsvaret. Jag dricker någon grön juice eller ingefärsshot varje dag nu för att klara vintern. Jag tror det gör mycket att få i oss alla nyttigheter, det är fräscht att börja dagen med en god smoothie eller juice.

Marilyn älskar den här juicen. Man får i sig nyttigheter och lätt att dricka när den inte är tjock och smakar så gott och fräscht. Massor med C-vitamin.

 

 

 

Grön juice med passionsfrukt och ingefära

Skriv ut recept
Tid:
10 min
Antal portioner:
2 st

Grön superjuice

Grön juice som boostar, smakar ingefära och mycket citrus.

Gör så här

Pressa äpplen i en juicecentrifug eller häll kullamusten i din mixer. Pressa apelsiner så du får saft, har du en bra mixer kör du även med köttet från apelsinen. Riv ingefäran på fint rivjärn, skrapa ur passionsfrukten, lägg allt i din mixer, även spenaten. Mixa allt några minuter, häll upp i stora glas och njut!

3 dl

Äppelmust, Kullamust

3 st

Apelsiner

1 msk

Färsk riven ingefära

2 st

Passionfrukt

1 st

Citron

2 dl

Färsk bladspenat

1 tsk

Kokosolja

2018-12-10 Recept ,

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…

God morgon fredag! Är ni redo för en härlig helg? Det är jag! Vid 8.30 ska jag göra fransar men måste tipsa er om en jättegod omelett vi ätit till kvällsmat två…