• 2018-12-17, 20:28
  • 1

Nu har jag stora nyheter! Inte nog med att min bok ”30 om dagen – En livsresa” äntligen har kommit ut som ljudbok, nu kan du lyssna på den, och mycket annat, alldeles gratis hos Nextory. Klicka bara HÄR för att prova Nextory i 30 dagar.

Det var en rejäl kamp att läsa in boken själv, men jag är glad att jag har gjort det. Förlaget tyckte att min västgötska skulle klinga även över boken, medan jag kände att jag inte ville att någon annan skulle läsa min historia. Den är ju just min, mitt liv, hur jag fick ordning på tillvaron och började må bra igen.

Att lyssna på böcker är så skönt, inte minst i jultider när man behöver lite avkoppling från stressen. Just nu har jag precis börjat lyssna på Michelle Obama – Min historia. tror den är väldigt gripande och intressant. Janne lyssnar väldigt mycket på ljudböcker, alla Keplers böcker och undra om jag vågar mig på att lyssna på Lazarus? Janne tyckte den var riktigt bra.

Vill du också fly undan en liten stund så tycker jag du ska passa på att prova Nextory nu! Här är några tips:

 SlavMin historiaMamma sa att jag inte fick berättaMammas son banditen

Det finns massor med titlar att välja på hos Nextory! Spänning, romaner, träningsböcker, julböcker eller barnböcker. Det är mysigt att ha ett eget bibliotek i sin telefon.

Här (LÄNK) har du erbjudandet, lyssna gratis i 30 dagar och njut av en härlig bok under jul och nyår.

(Gäller nya medlemmar)

2018-12-17 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…