• 2018-12-18, 09:52
  • 2

Åh vilka fina julminnen ni delade med er av, det var mysigt att läsa alla era berättelser. HÄR kan ni läsa om ni vill, det är så fina minnen att läsa.

Jag vet också att många har det svårt den här tiden kring jul. Lika mycket som jag älskar jul, lika sorgligt tycker jag det är att så många är ensamma eller har det tufft. Ska skriva mer om det i dagarna.

Men vi har en vinnare bland alla julminnen, stort grattis! Kolla din mail, så får du en härlig chokladask till jul!

Madeliene

Mitt bästa jul minne är faktiskt både mitt värsta&mitt bästa. Jag var 4år (nästan 5) och det var 2 dagar kvar till julafton när vårat hus började att brinna från källaren (pannan) och i huset var min då 7 åriga storebror hemma själv i. Som tur var hade han fått lära sig i skolan hur man ska göra när det börjar att brinna så han följde det till punkt&pricka. Och det räddade honom själv och resten av vårt hus. Han fick så mycket beröm av alla brandmän för hans handling! Den julen fick vi bo ihop hos min morfar&min låtsas mormor i deras lilla tvåa. Vi blev 6 personer i den lilla lägenheten. Vi min familj hade inga kläder (förutom de vi hade på oss) eller ägodelar men vi hade varandra! Tack vare alla underbara släktingar och vänner som ställde upp för oss så fick vi en jul iaf. Jag&min bror fick kärlek & julklappar som tomten kom och lämnade över till oss!! Jag fick mitt älskade dockskåp som jag hade önskat mig mest av allt utav tomten och det har jag fortfarande kvar efter 36 jular!!

2018-12-18 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…