• 2018-12-18, 08:00
  • 9

Innehåller annonslänkar för Blueco.se

Tillägg 19/12 Det har varit strul tyvärr med koden men de rättare till det igår kväll. Ber om ursäkt, nu fungerar det!

 

God morgon! Idag är det fullt ös, jag har en lång lista som jag måste åka och handla, köpa några julklappar och ikväll åker jag och Lucy ner till Göteborg. Den här veckan är det fullt upp men jag låg sjuk hela förra veckan så kunde inte göra något alls, men skönt att för en gång skull lyssnat på kroppen. Vi bokade av allt och bara vilade,  en riktigt skön helg i soffan även om jag förstås hellre hade varit frisk. Men tänker inte ligga sjuk över jul.

Nu är det många som letar julklappar och gillar att shoppa hem klappar på nätet- så jag gör nämligen, det är skönt att kunna sitta i lugn och ro och klicka hem det man letar efter på önskelistorna.

Blueco har en grym rea till er! Skriv koden JOHANNATOFTBY i kassan HÄR så dras 30% rabatt av på allt. (Ej redan nedsatta varor)

Caroline Swedbom, jag älskar deras smycken! Fina julklappar.

 

Champagnetröjan som många gillade när jag hade en vit och röd. Nu har den kommit i beige och guld. Ska fota den på i em! Så fin. HÄR: 

Kika HÄR för deras nyheter! Jag har flera av deras leotunikor.

Min favoritkavaj i vinter, längre och i sammet. Märket är Line of oslo. Jag har haft den så mycket, fin till skinnleggings och ett linne under.

Jättefina väskor till bra pris, med 30% rabatt gör det mycket.

Fin julklapp! Marilyns favoritväska är denna: Som hon har lagt beslag på här hemma, haha. Men den passar henne. Så snygg.

Nu är det kaffe och sedan ska jag sätta fart, är inte helt hundra än men en vecka soffläge får räcka. Tack än en gång för alla era kommentarer och att ni engagerar er så mycket här inne.

2018-12-18 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…