• 2018-12-18, 22:30
  • 1

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er själva.

Ni betalar endast 2295kr om ni bokar med koden Johanna! Ord pris 4995kr. För att köpa presentkort: Maila till [email protected]se Betala sedan in på bankgiro 204-7173 (märk med namn) så skickas presentkortet hem till dig per post.

Boka er tid HÄR och uppge koden Johanna så betalar ni 2295kr eller ring och boka på 031-306 33 33  Göteborgs tandblekning ligger mitt inne i centrala Göteborg på Vallgatan 15 C.

Janne var där igår och blekte, han brukar gå ett par gånger per år och det blir så bra! Han har fina tänder men kaffe, the och annat missfärgar och har en tendens att fastna lite emellan tänderna så det ändå känns som att tänderna är lite missfärgade. Fräscht med ett vitt leende även på män.

Först poleras och blästras tänderna för att få bort diverse ytliga missfärgningar. Därefter blir tänderna blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus.

Anna är så duktig och gullig, jag har många läsare som varit hos henne och är så nöjda. Magnus och Mats brukar också gå dit när de är i Göteborg.

Här är en bild på mig och Anna när jag gjorde det för något år sedan.

Anna är proffsig och trevlig och Göteborgs tandblekning jobbar med Brilliant Smile, en metod som
bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänt av socialstyrelsen.

Snyggt darling!

Tack Anna, jag kommer efter jul när allt jobb har lagt sig.

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…