• 2019-01-01, 12:50
  • 10

Ett riktigt gott nytt år till er alla! Välkommen 2019! Ser så fram emot ett alldeles nytt år, ser fram emot att skriva ännu mer här inne till er, en ny bokbebis är på gång och en hel del roliga projekt.
Älskar avstamp, in med nytt och ut med det gamla, att få vakna frisk varje morgon, att få leva här och nu.

Sluta aldrig att drömma, våga ta steget och våga gå din väg. Det är det allra modigaste man kan göra, att följa sitt hjärta.

Här kommer några bilder från ett fantastiskt London! Vi åt en magiska middag på den legendariska Quaglinos. Wow vilket ställe att äta nyårsmiddag på. Bland den bästa jag varit på. Servicen och maten var toppklass, du blir behandlad som en kung.

Mitt stiliga sällskap, så fina Magnus, Mats och Janne!

Jag och darling, trappan ner mot restaurangen är riktigt pampig och läcker.

Vi åt en jättegod tre-rätters och champagne hela kvällen. Är det nyår så är det bubbel! Mäktig och härligt att fira nyår i London, har nog aldrig sett så galet mycket folk!

Nu ska vi ut på sightseeing, ska upp i den höga skyskrapan The Shard, det ska bli kul att se utsikten över London.

Önskar er en riktigt fin nyårsdag!

2019-01-01 Resor

Relaterade inlägg

Detta är ett trevligt brasseri som ligger i Soho på 34-36 Old Compton street. Mats hade ätit där med sina föräldrar och var nöjda, ett säkert kort är alltid trevligt. När killarna…

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…