• 2019-01-06, 22:33
  • 11

I morgon är det Tillsammans mot cancer på TV4. Den här gången medverkar Annicas make Kristian och deras tre fina barn. De bidrar med ett inslag i årets gala där ni får se hur deras liv är idag. Missa inte det! 

Den 23 mars 2018 somnade vår älskade Annica in. Ni var många som följde hennes kamp här inne, hon berörde tusentals människor med sin öppenhet, sin kärlek till livet och sin älskade familj. Hon berättade ärligt om sin kamp, hon satte ord på känslor som berörde så många, hon gjorde skillnad. 

Hon hjälpte många människor där ute som kämpade och gav hopp och spred ljus så många orkade kämpa lite till. 

Hon var också väldigt engagerad i Cancerfonden och skrev ofta om hur viktig forskningen är och att den går framåt. Men det måste samlas in mer pengar, det är en chans för fler drabbade att överleva. 

2014 var hon med i Tillsammans mot Cancer för att berätta om sitt liv med sjukdomen. Hon var med för att hon ville inge hopp, att aldrig ge upp och hur viktigt forskningen är, det kan rädda liv. 

Det blev ett väldigt starkt och fin inslag där de fick följa Annica hemma i vardagen och  på galan satt hon och Krille i publiken. I år är han där igen. Utan henne.

2019-01-06 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…