• 2019-01-07, 22:47
  • 9

Detta är bland det tuffaste jag sett: vår älskade Annicas fina man Kristian är med på Cancergalan på TV4 och berättar om sin Annica. Hans tårar rinner nedför kinderna och hela svenska folket kan se det. Mina tårar börjar forsa samtidigt som hans.

Jag tror att mitt hjärta ska brista när jag inte kan sluta gråta. Så smärtsamt, så sorgligt… och så fint. Jag kan inte förstå att Annica är borta, jag vill inte förstå. 

Så starkt av dig, Kristian, och barnen att vara med i Tillsammans mot cancer, det gör skillnad. Att höra dig säga att Annica skulle ha berömt er och tyckt att ni gör något bra genom att vara med på galan får mig själv att bli så förtvivlad och samtidigt så stolt – över dig! Och Annica hade varit det också, hon hade varit så mallig över dig, Krille. Du är helt amazing, som hon brukade säga. 

Ni läsare som bland annat gav Annica, Krille och barnen en underbar resa bort från vardagens bekymmer ska också vara stolta. Det gjorde så mycket skillnad och skänkte så mycket glädje. Jag vet hur tacksamma de är för allt ni gjort för Annica – och jag är lika tacksam själv!

Men nu ber jag alla som har möjlighet, snälla, snälla… Bli månadsgivare, för alla som kämpar, som lever i ovisshet, som inte vet om de kommer överleva. 

100 kronor i månaden räddar liv, forskningen behövs för att fler ska bli friska från sin cancer. Smsa till 099-90920.

 

2019-01-07 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…