• 2019-02-01, 16:16
  • 4

Helgen är räddad för Lucy! Vilken underbar present hon fick igår. Ett ljuvlig rosa paket med helt fantastiska godsaker till henne som våra uppfödare Susanne och Håkan hade beställt i tre-årspresent. Tack snälla ni!

Gotlands djurbageri, alltså har ni sett så bedårande söta godsaker till din pälskling? HÄR. 

Ett bageri för hundar, häst och katt. Inga tillsatser, inga kemikalier, inga konserveringsämnen. Veganskt. Åh, herregud vilka söta kakor för inte tala om goda. Ni skulle sett Lucy när vi öppnade paketet. Hon pep, hon var alldeles till sig, haha.

Luktade så gott så vi nästan ville smaka.

Oborstad och oklippta öron och tassar, i helgen blir det frisörstolen för lilla fröken.

Älskar den bilden, så nöjd så nöjd. Hon fick en bit att smaska i sig, hon älskade det. Hon har en ganska känsligt mage, jag mixtrar aldrig med maten till henne, hon får alltid samma som fungerar, aldrig kycklingben osv. Alltid fortiflora och Oljan Effektri som stärker hela immunförsvaret.

Och hon kunde äta kakorna utan problem, ingen reaktion alls! Hurra! Nu ska jag köpa hem massa kakor som hon ska få som godis då och då.

Självklart provsmakning i de nya stolarna, haha.

Jag hoppas det går bra för detta lilla fina bageri, allt gjort från grunden. Älskar när människor har drömmar som de förverkligar. Intressant att läsa bakgrunden till varför hon öppnade det här fina bageriet på Gotland. Lycka till från oss.

Obs. Inget samarbete eller reklam, bara tips för jag tycker detta var kul.

 

2019-02-01 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…