• 2019-02-16, 18:52
  • 9

Ska ni titta på mellon? Jag laddar för fullt i köket, det blir grönskålspizza och lite plock, goda ostar och slänger nog ihop en nachos på plåt också. Finns det något godare än plockmat till tv?

Vad äter ni för gott? Berätta! Kanske kan få inspiration till söndagsmiddag.

Öppnade en lapp ur den fina boxen jag fick av tjejerna. Bästa presenten jag fått. Blir lika rörd varje gång jag läser en lapp.

Hade en riktigt rolig kväll igår, vi hade en inbjudan till Excet schlagerbar som har nya ägare och vi var bjudna på schlagerfest och Linda Bengtzing uppträdde. Herregud så kul att träffa vänner och dansa till grym schlager. Bästa jag vet!

Jag äter inte antibiotika mer, kände mig mycket bättre och det var kul att hitta på något efter flera veckors sjukstuga.

Hur kul är det inte att få fixa sig, ta på sig andra kläder än myskläder när man varit sängliggandes så länge. Så skön känsla. gillar ni schlagerbarer ska ni gå till Excet i Göteborg. Tack vänner för en trevlig kväll, så kul med energi igen.

Nu måste jag fortsätta i köket, hoppas ni har en grym kväll!

 

2019-02-16 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…