• 2019-02-18, 16:21
  • 32

Ikväll är det dags! Ni ska alla få nöjet att få se när vi letar upp trollet Linda på tv. Hon har jagat mig och många andra under massor av olika namn i så många år att nu var det dags att någon jagade henne i stället. Droppen kom när hon gav sig på Annica, som ni säkert alla minns. 

Jag satt dag och natt och letade och med hjälp av er läsare kunde jag för drygt ett år sedan få tag på Linda, som kallat sig väldigt många olika saker här och på andra bloggar. Då hade hon gått över alla gränser och skrivit vidriga saker i kommentarsfältet om och till Annica, som behövde sin energi till annat. 

Nu finns inte Annica bland oss längre. Polisanmälan lade jag ned, trollet Linda hade tystnat för stunden och ingenting kändes ändå viktigt längre. Men när en ny säsong av Trolljägarna skulle börja kände jag att jag måste fortsätta, för Annicas skull, så när de frågade om jag ville medverka tvekade jag aldrig. 

I kväll klockan 21.00 på TV3 får ni se hur tuff Linda är när jag och Robert Aschberg ringer på hennes dörr. Man kan också se det på Viaplay och Viafree.

 

 

2019-02-18 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…