• 2019-03-15, 09:59
  • 20

Äntligen! Jag är så lättad! Jag står utanför polisstationen och känner hur axlarna slappnar av och stressen bara rinner ur mig. Vilken skön känsla!

Förhöret är över och nu ska min stalker Linda åka dit! Jag kan förstås inte säga något mer just nu. Men jag är väldigt nöjd och lättad. 

Att bli förhörd och ta fram allt material är hur jobbigt som helst. Jag har varit fruktansvärt trött, arg och ledsen.

Jag har hållit på i flera veckor med detta. Det tar så fruktansvärt mycket tid att ta fram bevis och uppleva allting igen. Jag hade behövt både tiden och energin till annat egentligen, men den här gången tänker jag inte ge mig. Allting bara rann ur mig under förhöret, hur Linda hållit på och terroriserat både mig och så många andra i minst tio år.

 

Hur hon till och med gav sig på Annica, som verkligen behövde spara sina sista krafter till en mycket viktigare kamp mot cancern i stället för att använda den till en stalker på nätet. Och hur Linda låtsas vara mig på massor av fejkkonton överallt, konton som hon startar nya snabbare än jag hinner anmäla dem.

Vid det här laget bryr jag mig inte om varför Linda håller på såhär, om hon är olycklig, sjuk eller bara elak. Det enda som spelar någon roll är att hon slutar. Tyvärr kommer hon väl bara att hitta nya offer, det är redan flera som fått kontaktförbud mot henne. 

Så alla som är drabbade av Linda eller någon annan, anmäl! Man ska alltid anmäla! 

Förr eller senare kommer lagen ikapp, även för näthatare. 

 

2019-03-15 Johanna Toftby

Kommentarer

Ullis 3 dagar sen

Hejja Johanna!!

Lena 4 dagar sen

Linda är inte frisk. Dessutom är hon en farlig kvinna. Det är så sorgligt att läsa och höra om sådana som henne. Hon skulle hängas ut ordentligt som en varning till andra. Så här ser hon ut så pass upp. Nja egentligen behöver hon få avancerad psykiatrihjälp.

Charlotte 6 dagar sen

Vill bara flika in o säga att det är bra konstigt eg att killen i landslaget som blev via insta ”mobbad’ pga etnicitet, han fick en dom anmäld. Nu har domen gett laga kraft eller vad det nu heter och människan som skrev nedvärderande saker får vi nog höra mer om framöver.

Varför har inte någon kvinna blivit uppmärksammad på detta vis? Väldigt synd om honom då i landslaget då alla killar stod upp med tårar i ögonen och sa ”vi är emot rasism” jag tycker såklart som dom men blir lite äcklad ändå….

Anette 6 dagar sen

Måtte fanskapet åka fast nu. 10 år är en väldigt lång tid som hon terroriserat andra. Heja dig Johanna och alla andra som steppar fram och anmäler henne.

anonym 6 dagar sen

Men hur kan hon få hålla på med sin psykiska misshandel i tio år. Det är ju fruktansvärt. Finns människor som inte orkar med sådana som hon. Nu bara måste det sluta. Hoppas verkligen på det.

Katarina 6 dagar sen

Bra jobbat, nu kan du lägga till förundersökningsledare till CV också. Det är ett hästjobb att plocka fram allt material och strukturera upp det. Men som vanligt, ett bra förarbete ökar chanserna för ett bra slutresultat. Ha en skön helg!

Svar på kommentaren:
Anonym 6 dagar sen

🤔?

Anonym 6 dagar sen

Så skönt att det är gjort! Detta har påverkat mig mer än vad jag trodde, men jag ogillar så starkt då någon så grovt stör andra människor och deras liv och lycka.
Nu är du/ni värda att få lite lugn och ro, och njuta av livet, resor, och allt annat roligt.
Trevlig helg!
/M

Maria 6 dagar sen

Gud så skönt! Hoppas det slutar nu.
Trevlig Resa, njut och ha det bäst :)

Carolin 6 dagar sen

Heja dig! Hoppas att de andra som blivit utsatta för henne, också passar på att anmäla henne nu, när du gjort allt grovjobb….
Skönt för dig att kunna åka iväg på semester och ha detta bakom dig.
Bra gjort!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 dagar sen

Tack, ja verkligen. Polisen kommer inte lägga ned detta, så mycket kan jag säga.

Tina Karlsson 6 dagar sen

Inget dom kan svara på förens dom har utrett om det är hon. Du har inga ip nr att visa när det gäller fb och instagram, så det är nåhot dom kanske kollar upp. Dom säger aldrig om dom lägger ner, eller ska fortsätta utreda. Läste även att det var ett stort polisförhör. Alla förhör är likadana.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 dagar sen

Hej Linda

Vi har bevis på allting så det är ingenting du behöver oroa dig över.

Maria 5 dagar sen

Hua, Tina/Linda, blåslampans värme börjar kännas i ändalykten märker jag 😂. Tro inte att du är smartare än polisen, även om du har lite street knowledge när det gäller att hacka konton eller tjabbla om ip-nummer. Pinsam är du, alla vet nu vem du är, hur du set ut och var du bor. Fattar du inte att det bästa för dig själv skulle vara att krypa tillbaka under stenen där du kom ifrån? Sicken jubeldåre alltså….

Tina Karlsson 4 dagar sen

Ni är så fel ute

Katarina 6 dagar sen

Önskar dig en trevlig resa, ska följa dig och tänk så skönt med sol o bad. Jag frågade ju dig om Key West Asol igår och verkligen konstigt att jag inte hittar det varken på Booking eller om jag googlar. Tror du att de kan ha bytt namn? OM du orkar kolla upp om du hittar det och hur så blir jag verkligen glad. Kram

Svar på kommentaren:
U2 5 dagar sen

Det heter Azul Key West ☺️

Carina Persson 6 dagar sen

Skönt att hon är anmäld och nu hoppas vi att hon åker dit en gång för alla.

Mariette 6 dagar sen

Bra kämpat Johanna, njut av din semester som du ska göra. Bada, sola fira med en go drink. Det är du värd. Hoppas att du och Janne kan få frid och fröjd och ro om varandra nu. Ha en trevlig resa<3

Jessica 6 dagar sen

Bra johanna💕 dom ska åka dit. Så bra att du inte ger dig. Hon ska få ta sitt straff. Hoppas du nu kan slappna av nu och njuta av din semester. Trevlig resa
Kram Jessica
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…