• 2018-10-08, 11:48
 • 12

Äntligen kommer detta inlägg, har tyvärr inte hunnit med i veckan som varit men nu ska ni får se alla bilder på Jannes stora dag. Det blir ett långt inlägg men vill visa alla bilder.

Vilken 50-årsdag! I lördags fyllde Janne 50 år och jag tror det blev en dag han kommer minnas resten av livet. Så mycket kärlek med nära och kära, som man bara vill att det ska vara på en så stor dag. Tack från hjärtat alla som kom! Den finaste presenten är att umgås med de man älskar och tycker om.

50 röda rosor fick Janne av mig direkt på morgonen, sedan gick vi till hotell Bellora med hans stora barn Ida, Erik och hans sambo Malin som kom ner från Stockholm kvällen före. Mysigt att de var med hela helgen, vet att Janne var väldigt glad för det.

Har ni inte ätit frukost på Bellora kan jag varmt rekommendera det. Vi var överväldigade. I över två timmar satt vi bara och njöt av en underbar frukost, allt är hemlagat och det är en fantastiks miljö och fin service. Tack för att ni hade gjort så fint. Man kan boka frukost utan att bo på hotellet. Tips om ni är i Göteborg. Vi ska gå dit igen och ta en lång frukost snart.

Min snygga 50-åring!

 

I present av mig fick han bland annat middag med våra familjer på OGBG som är en mysig restaurang på Comfort hotell, maten är fantastisk! Asiatiska smaker och så fräscha råvaror. Senare på kvällen kom den där överraskningen han inte visste om. I smyg hade jag även bjudit in våra bästa vänner, och vilken fest. Så mycket folk som kom!

Om ni visste vad jag har fått smyga med allt. Har haft flera hemliga grupper på FB, har suttit med all planering i smyg, beställt maten, beställt foton på Janne, maten, tårtor, smet från bokmässan för att hämta ballongerna och allt pynt som skulle upp på Taket där festen hölls på kvällen. Det har inte varit enkelt men Janne har varit snäll som varken frågat eller ”försökt” fiska för att få veta något.

Här har vi samlats på OGBG för middag klockan 17.  Janne ovetandes vad som skulle hända klockan 19.30…

Darling med min fina mamma, systrar med Bittans sambo Patrick och Lisa-Marie. Marilyn kunde tyvärr inte vara med, hon var ledsen för det. Jobbade, avslutning med fotbollen och söndag morgon dömde hon match.

Här är Jannes pappa, hans bror Mats, Ida som är Jannes äldsta dotter och min Pappa med Lena, Jannes son Erik och Malin.

Fina svärmor och Louis som är min svägerska. Hanna och Markus bakom som är Jannes brorsbarn.

Mina tvillingsystar.

Här har världens bästa bartender Daniel kommit in med den största ölen till Janne. Haha så cool öl!

Jannes föräldrar hade gjort så fint album med massa fina bilder. Sånt är uppskattat och kul att få.

Vi åt en sk fun diner, det kommer in stora fat med massor med god mat. Modern asiatisk mat som var otroligt gott. Ostbollarna var nog det godaste jag ätit.

Jag fick smita iväg upp till Taket ett par gånger med Jannes pappa Pelle för att kolla en extra gång så tekniken fungerade, vi hade varit där kvällen före och kopplat in allt men skönt checka av så allt funkade.

När klockan närmade sig 19.15 sa jag att det var dags för tårta uppe i vårt hotellrum, lurade honom att vi skulle upp till våning sju, för där hade vi förberett stor fest och pyntat och fixat. Så vi skulle alltså inte alls upp till vårt rum för att äta tårta.

Ida och Malin var med mig en stund på dagen för att sätta upp alla planscher jag beställt på Janne. Hans min var OSLAGBAR när vi kom upp.

Janne svimmade nästan när vi kom upp och fick se alla bilder på väggarna på honom själv. Haha!

Dj Hertzberg som Janne trodde ”råkade spela där uppe på TaKet”av en slump men som jag bokat i smyg, allt glitter, alla flaggor som jag släpat med hemifrån och stora champagneskålar med massa dricka, tårtor och massa plock till gästerna som skulle ramla in hade personalen förberett. Och så här blev det.

Världens bästa Daniel och hans personal som hjälpte mig så allt funkade. Ni är bara bäst!

Nu är det snart premiär för VinterTaket med glögg och mys, finns värme så ni fryser inte. Tips om ni vill ha den bästa utsikten över hamnen i Göteborg.

Jag beställde 10 stora planscher på Janne, här är en av dem. Visst är det underbar bild från när han är bebis och på snygga mamma Cristina.

Tårtorna beställde jag från Steinbrenner Nybergs bageri och de var underbara.

Och så här såg det ut när gästerna kom, hehe. Jag ställde en stor skylt nere vid hissarna så gästerna skulle se vart de skulle gå upp.

Sen kom alla gäster!

 

Tack Michela för fina bilder.

Jannes goa barn Ida och Erik, så fin bild på dem.

Först ut var hans pappa Pelle för att hålla tal, han berättade fina minnen från hans barndom, även gamla filmer från när han skulle lära sig åka skridskor, det var en fint tal Pelle.

Det var väldigt många tal och massa spex, bland annat filmer från några killar från A-laget i Frölunda som jag bad snällt om de ville hälsa grattis till Janne, de flesta vet hur mycket hockey betyder för honom så han fick nog en tår i ögat när grabbarna hälsade grattis, haha. Jannes bror Mats höll fint tal, även flera vänner. Tomas, Micke!

HÄR kan ni se alla grattishälsningar. Magnus Carlssons är bara så bra, haha!

Jag babblade en hel del jag med, haha.

Pappa och Lena höll Alfabetstalet, väldigt roligt och uppskattat. Det gjorde de även på min 40 årsfest, det är så roligt och blir mycket skratt.

Grattis älskling, vilken 50-årsdag! 

Vi hade ett fint rum på hotellet, det är första gången jag bor på Comfort hotell Göteborg, vilka fina rum! Härligt med utsikt ut mot vattnet.

Tack alla gäster för så fina presenter till Janne, vi hade att göra på söndagen. Tack alla för att ni ville vara med och fira Janne på hans stora dag. Det är gästerna som gör festen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 2018-09-18, 21:16
 • 9

Innehåller annonslänkar genom Ellos och Cubus 

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm och ska vara uppe till fredag. Det blir plåtning för Topphälsa, Frida Boisens bokrelease, möten, poddinspelning och Peter Jöbacks premiär på Cirkus. Fullt ös men det ska bli spännande och roligt.

Har varit flängande de sista dagarna för jag hade ett möte i Göteborg hos Morris Advokatbyrå i Göteborg igår, träffade pangduktiga advokaten Nils Olofsson och Lasse Salkola som är riktiga proffs.

Har haft en fd kollega som tagit in reklamintäkter tillhörande min blogg och även andra bloggar sedan ett par år, skönt när rätt blir rätt till slut. Tagit för mycket energi men tack till Pernilla Wahlgreen som tipsade mig så jag kollade upp allt.

Måste visa er bilder från rockshowen vi var på i fredags. Vilken show! Årets krogshow på Park Lane är ROCK! Alltså ni måste se den. Jag älskar den här typen av shower.

Randig klänning HÄR, så galet många ni är som klickat på den. Roligt ni gillar mina tips. Jannes snygga svarta kavaj HÄR. Slim, jättefin form. Jeansen HÄR. Janne har bloggat om kläderna och det är pangpris på jeansen.

Malin och Fredrik Toreskog brukar vi träffa på fester och event, jag och Malin gick även musikgymnasiet ihop i Skövde, världen är liten. Lasse Salkola och hans fru Cilla satt också vid vårt bord.

Våra underbara bordsgrannar Erik och Mats har vi träffat många gånger förut. Så kul kväll vi hade!

Tänk dig alla goa gamla rocklåtar, superduktiga artister, showen håller på flera timmar under tiden du äter. Riktigt bra. Se den! Jag vill se den igen!

Darling! Nu räknar vi ner, så kul det ska bli! 50 år den 29 september! Kan ju inte skriva något alls vad som händer men hans barn kommer ner från Stockholm dagen före, sedan är det massa hemligheter. Vilken lycka att fylla 50 år på en lördag va?!

Tack för en riktigt grym show, alla artister, ni är fantastiska. Tack Magnus som äger Park Lane, vilken trevlig premiär!

 

2018-09-18 Johanna Toftby ,
 • 2018-08-31, 17:35
 • 1

Idag var jag dagens gäst i P4 Extra, vilken ära att få vara med och prata om min bok. Sarit Monastyrski är en proffsig och duktig programledare.

Vi pratade om panikångesten, hur jag mådde efter vi förlorat vårt första barn, om vägen tillbaka och hur jag mådde när jag var med i Ensam mamma söker.

Lyssna gärna på intervjun HÄR. Hoppas någon där ute kan få tips och råd, även till dig som anhörig.

Tack för att jag fick vara er gäst idag.

 

 

 

 

 

 

 • 2018-08-29, 22:57
 • 1

Innehåller annonslänkar 

Här kommer ett gäng bilder från vimlet på min release! Älskade vänner, tack för att ni kom! Missa inte gårdagens inlägg med ännu mer vimmelbilder på mina gäster.

Foto: Gabriel Henningsson

Mina girls! Min blå klänning är från Wakakuu och märket är FWSS, HÄR. Blev kär i den direkt, kändes helrätt med blått till min bokrelease. Skor och väska Valentiono.

Charlotte Bergman som var eventansvarig, Annika Bladh som min förläggare och ägare på Bladh by Bladh och Camilla Runberg som är ansvarig för all PR och lansering för min bok.

Vilka tre brudar. Tack för att ni finns!

Jag med gamla bästa vänner, Helené och Pontus.

Jennifer Reinhold som driver en stor härlig youtubekanal! Hon lärde mig hur jag ska redigera film, nu ska jag komma igång!

Glenn Hysen med sin Camilla.

Mina älskade tjejer.

Filip Rapp med Frida från Skövde. Filip är underbar, skriver alltid så fint, sätter Skövde på kartan.

Min kusin Tobbe med sin Ulrika.

Vickan och Micke, Vickan driver fina bloggen Matplatsen. 

Patrick Hellberg från Tredrag med sin sambo.

Jag med Jannes goa kusin Martina och hennes man Daniel.

Min syster Maria som är tvilling med Bittan som var på semester så kunde inta vara med tyvärr. Marias fina kompisar Ann-Marie och Natahlie.

Krilles fina föräldrar Rakel och Pelle Thimberg.

Frida Alexandersson som är gift med fotbollsspelaren Niclas Alexandersson. Charlotte Jardfors till vänster, (fint intagramkonto)

Supertränade Johan Strömmer med sin Petra. Janne har haft Johan som PT. Grym!

Våra vänner Magnus och Mats flög ner från Stockholm enbart för min release. Blir rörd för alla vänner som reste långt. Blir glad för alla förstås men ni förstår vad jag menar. Inte alltid lätt att få ihop det och långt att åka. Uppskattar det så mycket.

Min fina frisörkund Irene!

Janne med Mona som driver Monas Universum. Tack för dina fina ord på bloggen. Var en klippa under kvällen när hon hjälpte oss.

Konstnären och alltid lika glada Kattis Palmnäs med sin vännina.

Malin, Fnulan med sin vän Fridha. Fnulan har skrivit så fint om releasen HÄR.  

Fina Åse och Daniel! Älskade Åse skriver så fint om mitt arbete med boken och releasen HÄR. Tack snälla!

Elaine, Aldona, Helena, Siliva och Maria som alltid åker med på mina tjejresor. Kolla blommorna som låg i en bok, så vackert.

Jimmie med sin fru Krystyna. Jimmie bjuder ofta in på roliga event och är en fin kompis till oss.

Goa Micke och Malin Samuelsson.

Jag med Jannes yngsta dotter Amanda med sin kompis Johanna.

Jonas Ljungberg som startade Mikael Ljungbergs minnesfond.

Göteborgs stolthet- Arvingarna! Casper och Lasseman med sina fruar.

Stefan Lundström med vän, så roligt när långväga kommer.

Min svägerska Louise med Terese från Spar hotell.

Min duktiga författarkollega Helena Stommel Olsson som också är på Bladh by Bladh och som vann det stora ljudbokspriset! Hurra för dig och tack för dina vackra ord inför jag skulle upp på scenen och tala.

Pontus och Camilla Borg. Pontus är en grym artist och brukar underhålla mycket i Sälen, missa inte hans afterski.

Våra fina grannar i Göteborg!

Mer bilder från festen kommer i morgon. Kommer ta ett par dagar för att lägga upp allt, men vill så gärna tacka alla, länka till alla bloggar osv osv. Hoppas ni inte tröttnar. ;-)

Känner ni mig så förstår ni att jag är mer än tom efter en så här stor fest. 200 personer, har aldrig haft en sån stor fest, haha! Otroligt att så många ville komma.

Idag har det varit fullt med jobb till TV programmet, i morgon lika mycket jobb så nu måste jag sova.

Tack för att ni finns.

Love U

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 2018-08-28, 23:08
 • 15

Vilken releasefest! Jag är överväldigad, omtumlad av alla som kom igår. Jag hade min releasefest på Clarion Post i Göteborg i deras mysiga Bon Bon bar och vilken fest! Vi var 200 gäster och jag var i något slags lyckorus från början till slut, för inte tala om nervös.

Läser ni om cirkusdirektören i boken förstår ni. Ett hav med blommor, kärlek från alla, nära och kära hade åkt långvägar för att vara med på releasen. Jag blir så rörd.

Så hårt slit med min bok så det kändes så kul att äntligen få fira och igår var det förlossning! Boken är ju en total känsloresa så det är skönt när ni där ute börjat att läsa den. I början ville jag nästan ta tillbaka några kapitel, svårt att sätta ord på men det är en total känsloresa med sorg, glädje och mycket som jag inte tidigare skrivit om.

Tack Charlotte Bergman som jag anlitade som eventfixare. Tack fina, grymma du, skulle varit ett nervrak utan din hjälp. Du lyfte festen, gjorde så allt funkade perfekt. 200 gäster hinner inte ens en cirkusdirektör hålla ordning på. Här med sin Erik som också hjälpte mig. Han och Janne stod i dörren med gästlistan. Goa killar som är proffs på mingel. Haha.

Här med Annika Bladh och Camilla Runberg har hand om all PR och hjäper mig med allt.

Älskar pressväggen, hehe.

Foto: Gabriel Henningsson

Clarion Post som hade ordnat så fint från början till slut, ni är fantastiska. Annika på mitt förlag som intervjuade mig på scenen, avslappnat men känslosamt. Världens bästa förläggare. Så stort och overkligt att stå bredvid henne när hon säger att hon är så stolt över min bok, som får de som läser boken i gråt och skratt, precis som en förläggare önskar.

Har fler viktiga människor som hjälpt mig med allt att tacka, skriver i nästa inlägg så blir det inte så långt idag.

Tack Janne för att du står ut med mig, det har varit hur mycket som helst med boken, tack för all hjälp. Love U.

Foto: Hans Shimoda/Shimoda.se

Världens bästa Mona som driver Monas universum. Tack tack tack för all hjälp igår. Hon hjälpte oss med allt! Alla gäster fick en bok, de stod hon och packade… bar och slet timmarna före alla gäster kom.

Eleine och Helena som brukar vara med på mina resor, underbara tjejer.

Foto: Gabriel Henningsson Tjusiga Vickan och Micke 

Foto: Gabriel Henningsson  Här med mina älskade tjejer.

Foto: Gabriel Henningsson Här är jag med världens finaste pappa och Lena.

Foto: Gabriel Henningsson Världens bästa mamma, så fint tal hon höll!

Lucys uppfödare Håkan och Susanne, så glad jag är att de kunde komma.

Helene Palm med sin familj, där var Lucy när vi var i USA. De har pommar från samma uppfödare, så skönt när vi har kontakt. Hon driver även Dashingdogs.se Kolla in den sidan, massor med fina hundgrejer.

Mina fina vänner från förr och som ni kan läsa om i boken, de fanns där när jag var ensam med tjejerna. Annika och Helene var där med Per och Pontus.

Matplatsen, första gången jag träffade Vickan live. Känns som vi känt varann hur länge som helst i bloggvärlden, haha. Go tjej. Fina Åse, Mats och Fnula. (Ska visa mer bilder på dessa tjejer och deras grymma bloggar i nästa inlägg)

Fotomaskinen var populär. Jag älskar sånt! Kom på det i sista sekund och hyrde en superbra maskin från Eventomatic i Göteborg. Världens bästa festhöjare. Lovar, haha!

Foto: Hanna Brunlöf/ GT/ Expressen Tack för en fin artikel från vår release!

Fina vänner Erika och Ander, Magnus och Mats.

Johanna Beijbom från Skövde (Förstås!) bjöd på underhållning. Hon har precis släppt sin nya låt ”Du ekar här” Lyssna på den på spotify. Så bra.

Vi hade även DJ, Saxofonist och Parcation, så skön musik.

Stefan Odelberg gästade och körde ett nummer, herregud han är grym! Lurade oss totalt. Vet inte riktigt vad som hände här, haha. Ni måste se hans Talk Talk show på trädgården i höst. Magiskt.

Foto: Gabriel Henningsson Jag med killarna från Eurotravel sports.

Foto: Gabriel Henningsson Världens bästa Arvingarna med fruar.

Har massor med bilder, idag har jag och mina tjejer tagit hand om alla presenter och blommor. Vi har vårdat dem med kärlek kan jag lova, ville få med alla blommor hem, läsa alla kort, är så tacksam för allt.

Vi fick inte plats ändå med allt i bilen hem så Janne har ett blomsterhav nere i Göteborg.

Har inte hunnit med något mer idag, det är mycket jobb som väntar i veckan så nu ska jag försöka sova, mycket som snurrar efter igår. Känslor, tacksamhet och gråter nästan för det är så mycket känslor. I morgon spelar vi in ett TV-program här hemma, det ska bli spännande att berätta för er sen när vi får. Måste sova så jag inte ser ut som ett vrak i morgon, haha.

Tack från hjärtat alla gäster och alla läsare som skriver så fint och gillar min bok.

Love u all.

 • 2018-08-27, 13:35
 • 6

Äntligen är det dags för releasefest för min bok. Det känns overkligt, jag har levt med den så länge att den redan känns gammal för mig. Inte minst har jag suttit och skrivit mitt namn flera tusen gånger till er som varit så härliga och beställt signerade exemplar direkt här på bloggen.

Jag önskar att jag kunde bjuda in er alla, men det finns ingen möjlighet. Men alla som vill kan följa festen på Instastories HÄR.  Där kommer vi sända live och det blir massor med film från kvällen. 

Det här har varit en otrolig resa, från att stirra på en tom datorskärm och undra hur jag ska kunna skriva så mycket till att se recensioner överallt och känna att det var värt vartenda ögonblick som jag slitit mitt hår. Tack för att ni vill dela den här upplevelsen med mig!

Tack GT/Expressen för en fin artikel idag. Ni kan läsa hela artikeln HÄR. 

Nu kör vi!  

 • 2018-08-26, 14:08
 • 3

Vilket härligt kalas vi var inbjudna till i fredags! Jannes brorsdotter Hannah fyllde 18 år och det firade vi på hotell Avalon i Göteborg. Tack Louis och Mats för ett jättefint kalas!

Jannes äldsta barn kom ner från Stockholm, det är så roligt att träffa dem då vi inte ses så ofta.

Här är födelsedagsbarnet Hannah i vita klänningen. Stort att fylla 18 år! Hennes mamma Louise längst till höger och bästisen med sin mamma.

De hade hyrt sviten längst upp på Avalon, så trevligt att kunna ha kalas där, poolen på terassen som är glas i golvet, det har ni nog tänkt på när ni går på gatan.

Middag på restaurangen på hotellet lite senare. Jättegott och trevligt att träffa alla.

Louise och Mats bakom Jannes son Erik med hans sambo Malin, Louis mamma bredvid.

Jannes äldsta dotter Ida.

Son och far. Visst är de lika?

Poolparty! Bara grabbar som badar, ingen av damerna ville förstöra frisyrer. Haha

Janne med sin bror Mats och föräldrar och Erik.

Kvällens yngsta gäst Gustav hittade en skön plats.

Tack för ett trevligt och generöst kalas!

 

2018-08-26 Johanna Toftby ,
 • 2018-08-19, 17:05
 • 16

Innehåller annonslänkar

Har ni en fin helg? Jag vet knappt vilken dag det är, men lite skönt ändå. Har kört järnet med signeringar, vi har kört iväg böcker hela dagarna och är så tacksam för att vi har Mailbox runt hörnet som vi anlitat att packa och skicka alla böcker.

Boken kommer snart ut i butiker, bland annat på akademibokhandeln så ni som inte vill beställa kan alltså snart köpa min bok ute i handeln. Så häftig och märklig känsla. Signerar förresten i Skövde nästa helg, kommer även köra i Göteborg. Återkommer!

Tack, tack, tack alla som beställt min bok!

Önskar ni beställa signerad bok? Det finns några böcker kvar i vårt egna lager HÄR. Två stora pallar är sedan signerade och ivägskickade.

Som andra författare säger som får sina första böcker i sin hand, det är som sin bebis. Klämmer och känner och kan inte sluta på den.

Tack Henrik på Mailbox för ett fantastisk jobb den här veckan.

Rosa linne och byxor HÄR och HÄR. Skönaste jag haft. Batic är snyggt, visade dem från resan på instastories och många som frågade.

Härligt med Pride! Allas människors lika värde. Fantastiskt att det blir större och större. Läste att den stora arabiska stjärnan Nancy Ajram vägrade uppträda på Götaplatsen med regnbågsflaggor så Göteborgs stad fick plocka ner dem. Synd att de inte avbokade stjärnan istället.

Vi såg förstås på Prideparaden i Göteborg igår. Såg ni? Visst var det häftig stämning. Clarion Post hade den snyggaste vagnen, det säger jag inte för att jag ska ha min releasefest där, de stack ut rejält med sina tusentals ballonger och ballongprinsessan som gick längst fram. Coolt! Jag gillade även folkdansarna med häst och vagn, dragspel och fiol, vacker gångmusik.

Alla stolta föräldrar.

Vi tog en sväng till vårt favorittak här i Göteborg. TaKet på hotel clarion vid stenpiren. Inte varit där på länge så det kändes kul att hälsa på vår kompis Daniel och njuta av solnedgången. Daniel är bartendern i SVTs succeprogram Första dejten som även är nominerade i Kristallen. Så kul!

Ponchon! Som jag använder alla mina, har grå, blå, rosa och beige. Haha! Älskar dem! Missa inte rabattkoden hos Ellos nu 30% på allt HÄR!  Snygga Ponchos HÄR. 

Välkommen älskade höst! Tränar utomhus så länge vi kan, men ser fram emot många pass på gymet.

 

 • 2018-08-18, 18:24
 • 13

Har ni ätit på Blackstone Steakhouse? Nu har vi äntligen fått restaurangen till Göteborg och har varit på invigningen. Konceptet är riktigt kul! Man får in 400 grader varma lavastenar som du grillar ditt kött på, beställer sides och det finns massor med goda såser att välja på. Restaurangen ligger uppe på Biopalatset vid Kungstorget så det är centralt och lätt att hitta dit.

Vi hade en trevlig kväll med vår vän Mikke Dee, Mia och deras fina killar, det är socialt och ett trevligt sätt att äta middag på när du får in stenarna när du ska grilla köttet.

Jag kände för oxfile, har längtat efter bra kött, åh herregud så gott det var. Fina råvaror, goda smaker och bland den godaste beasåsen jag ätit. Oxfilen var underbar! Det osar inte när man steker tack och lov, får lätt migrän av grillos annars men kände ingenting alls. Ha koll på köttet, men jag vill ha rare så det gick fort.

Missa inte chokladbomben, oj oj. De häller varm chokladsås så bomben smälter och där inne fanns det massa gott. Riktigt gott och läckert.

Hade dock lite svårt för grapesorbet till men det är nog en smaksak.

Ni vet vi det här laget att jag är totalt ärlig när vi äter ute och jag kan verkligen rekommendera er Blackstone! Vi kommer gå dit snart igen. Älskar restauranger som levererar från början till slut.

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll, vi har varit iväg och tittat på Pridetåget precis. Härligt med så mycket kärlek och glädje!  Kolla min utväxt, måste färga och fixa håret i veckan.

Kram på er!

 • 2018-08-15, 22:16
 • 42

Hjälp, jag har nästan sålt slut på alla exemplar av min bok som jag tog hem till shopen! Tack snälla alla ni som ville ha ett signerat exemplar. Men nu vill jag be er om hjälp igen.

Jag har tre VIP-paket med två biljetter var till releasefesten för boken som tre glada läsare vinner. Det enda du behöver göra är att hjälpa mig att bli etta på Adlibris HÄR

Skriv sedan i kommentarsfältet så kan det bli du som vinner en plats till min releasefest på Post i Göteborg!

Tävlingsmänniska som jag är kan jag inte nöja mig med plats fem, hur härligt det än känns att så många är intresserade.

Jag vill bli etta! Så snälla, hjälp mig att sprida länken till att köpa min bok i era egna kanaler, Facebook, Instagram, överallt!

Berätta i kommentarsfältet att du gjort det så är du med i utlottningen om tre VIP-paket till releasefesten på Clarion Hotel Post i Göteborg den 27 augusti.

Jag bjuder på mingelmat, dryck, musik och fest! Och tre av er får ta med en kompis och festa med mig. Bara hjälp mig att peta ned Jonas Gardell från förstaplatsen nu. Hans bok är säkert helt fantastisk, men nu är det min tur!