• 2015-07-13, 10:44
  • 0

 

Ni vet ju att jag älskar att vara kreativ när det kommer till fina dukningar! Den här bilden är från en tjejkväll i Göteborg för  ett tag sedan. Älskar att ha en färg som röd tråd genom hela dukningen!

Gillar du också att duka fint? Med just din kreativitet  kan du vinna en weekend för två på Österlen! Förutom en övernattning på härliga Drakamölla Gårdshotell och en härlig middag på hotellets prisbelönta restaurang får ni även lära er det ädla konsthantverket glasblåsning hos Österlens Glashytta!

Så här tävlar du:

1. Följ @handcraftrose på Instagram
2. Lägg upp ditt foto på ditt verk
3. Tagga din bild med #handcraftwinesbyme

Du kan läsa mer om tävlingen här!

Lycka till!

2015-07-13 Mitt liv ,

  • 2015-07-10, 17:33
  • 1

Ni missar väl inte tävlingen jag berättade om för ett tag sedan? Plocka fram lite kreativitet och du kan vinna en weekend på härliga Österlen!
Såhär fin gjorde jag en flaska rosé för ett tag sedan när jag skulle hem till mina goda vänner som firade bröllopsdag! En fin påse, snören, små vita rosor jag klistrade fast och små gulliga klädnypor med hjärtan jag hittade i en mysig pysselaffär.
Finns hur mycket fint som helst man kan göra! Lite vit tyll jag hittade i en låda blev pricken över i! Alltid så roligt att ge bort paket som man lagt lite extra tanken bakom!

Med just din kreativitet  kan du vinna en weekend för två på Österlen! Förutom en övernattning på härliga Drakamölla Gårdshotell och en härlig middag på hotellets prisbelönta restaurang får ni även lära er det ädla konsthantverket glasblåsning hos Österlens Glashytta!

Så här tävlar du:

1. Följ @handcraftrose på Instagram
2. Lägg upp ditt foto på ditt verk
3. Tagga din bild med #handcraftwinesbyme

Du kan läsa mer om tävlingen här!

Lycka till!