• 2019-02-05, 19:33
  • 10

Jag lovade mig själv förra året att bli bättre på att läsa mer böcker, koppla av i soffan och ta en paus då och då eftersom jag arbetar mycket.

Vet ni vad? Det har jag gjort! Jag är så glad att jag upptäckt hur skönt det är att lyssna på ljudböcker. Förr kunde jag sitta i köket framför datorn sent om kvällarna. Nu kan jag lägga mig en stund i soffan, sätta i lurar i öronen och lyssna på en bra bok.

För mig är även avkoppling en promenad, en skön dusch, träning, eller fika med vänner. Men just det där att ta en paus, stanna upp är så skönt, att vara snäll mot sig själv.

Jag har haft Nextory sedan länge, det är en grym prenumerationstjänst och du får tillgång till fler tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Det som är bra med att prenumerera är att du enkelt kan byta bok och bara börja lyssna på en annan bok.

Ska du ut och gå, eller på vägen till jobbet om du pendlar, eller varför inte lyssna på en bok när du städar eller som avkoppling. Janne älskar tex lyssna på ljudböcker när han ska somna.

Just nu lyssnar jag på Keplers böcker, så spännande! Har även börjat lyssna på hälsoböcker, finns massor. Har ni läst ”Slutbantat” av Erik Hemmingsson? Den är riktigt intressant. Förstå din kropp livet ut.

Sedan finns förstås min egna bok 30 om dagen! Så roligt att ni är så många som läst den. Vill du komma igång med motion för att må bättre i kropp och själ kan jag rekommendera min bok 30 om dagen.

Nu har jag ett fint erbjudande till er, skriv koden TOFTBY så får du lyssna och läsa 30 dagar gratis hos Nextory HÄR. 

(Erbjudandet gäller nya medlemmar)

 

 

 

2019-02-05 Johanna Toftby ,

  • 2017-07-06, 14:15
  • 14

Mitt bästa tips för en avkopplande semester är en bra ljudbok. Till helgen börjar vår efterlängtade resa ner genom Europa och då är det perfekt med ljudböcker. Nextory har tusentals titlar, både läs och ljudböcker och med koden Toftby får du lyssna gratis en hel månad, hur många böcker du vill! Abonnemanget går att säga upp när som helst och inga pengar dras under provperioden. (Gäller nya kunder)

Vad gillar du att läsa? Tipsa gärna här på bloggen om någon spännande bok vi kan lyssna på nu i sommar.

Nextory har så mycket att välja på och jag är så laddad att börja lyssna på Camilla Läckbergs senaste bok Häxan. Katarina Ewerlöf är uppläsare, hon är en utav mina favoriter att lyssna på.

Resan blir så mycket roligare med en bra ljudbok. Man kan ju lyssna var man vill, när man vill. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen så är allt klart. På stranden eller i hängmattan, eller som vi när vi bilar genom Europa.

Passa på nu! Glöm inte skriva koden Toftby så får ni lyssna gratis en hel månad. (Gäller nya kunder)

Klicka HÄR Er gratismånad börjar gälla från den dagen du laddar ner appen och registrerar koden.

Ha en skön och avkopplande sommar med Nextory ljudböcker.