• 2018-10-21, 20:00
  • 1

I morgon läser jag in det sista kapitlet på min ljudbok 30 om dagen. Det vill jag fira med ett erbjudande på Nextory! Det känns fantastiskt att den snart kommer ut som ljudbok. Ni är många som har läst boken om när jag förlorade mitt första barn Louis, början på en flera år lång mardröm.

Panikångesten var min ständiga följeslagare och hotade att ta mitt liv. Vändningen blev ett läkarbesök och ett recept på 30 minuter motion om dagen. Inte tabletter, utan 30 minuter motion.

Att lyssna på ljudbok kan vara avkopplande men också få tiden att räcka till. Lyssna på böcker tex när du reser, städar eller är ute och promenerar. Jag lyssnar alltid på ljudböcker när jag gör fransar, eller tar en paus från jobb och bara lägger mig i soffan en stund.

Nextory har de allra senaste och jag gillar kolla runt på deras topplistor och nyheter, tänk att min lilla bok ligger där snart.

Här kommer ett riktigt bra erbjudande, lyssna och läs gratis i 30 dagar  med koden TOFTBY klicka HÄR (gäller nya medlemmar)

Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna. ”Lazarus” Den måste jag lyssna på!

Jag kommer hojta till så fort min ljudbok är producerad men när jag läst de sista raderna kommer det gå fort.

Kram från mig och Lucy

2018-10-21 Johanna Toftby

  • 2018-07-10, 19:00
  • 10

Vad roligt att ni är så många som följer vår resa, hoppas det kan inspirera fler att ge sig ut på roadtrip! Att ta sig fram är en semester i sig, man får se och uppleva så mycket.

Nu är vi i Saalbach i Österrike,  vilket litet paradis.

Under bilresan lyssnar vi gärna på ljudböcker. Det är perfekt att fördriva tiden när man sitter många timmar i bilen, just nu lyssnar vi på Kejsaren av Buthler & Öhrlund. Den har börjat lika spännande som de andra böckerna! Timmarna flyger fram.

Nu kan du också lyssna på gratis ljudböcker under semestern. HÄR! 

Nextory har tusentals titlar, både läs och ljudböcker och med koden Toftby får du lyssna gratis en hel månad, hur många böcker du vill! Passa på när det är gratis 30 dagar, kanske du har semester nu?

Abonnemanget går att säga upp när som helst och inga pengar dras under provperioden. (Gäller nya kunder)

Resan blir så mycket roligare med en bra ljudbok. Man kan ju lyssna var man vill, när man vill. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen så är allt klart. På stranden eller i hängmattan, eller som vi när vi bilar genom Europa.

Tipsa mig gärna om bra böcker, det kommer finnas mycket tid att både läsa och lyssna på den här semestern, vad läser ni just nu?

Jag ska även lyssna klart på Omgiven av idioter, så bra bok!

Tänk när min bok är ute, veckorna flyger fram nu. Så spännande!

Nu är det middag här på hotellet snart, vi är skönt trötta efter en dag med härlig vandring uppe i bergen.

 

 

2018-07-10 Johanna Toftby , ,
  • 2018-01-08, 19:00
  • 7

Känner ni också att det är skönt att komma in i vardagen igen efter nyår? Nytt år, nya möjligheter och tillbaka till alla rutiner.

All tid har sin charm, men jag gillar jag när det blir ett avstamp. Vardagen är härlig för allt flyter bara på. Däremot har jag lovat mig själv mer tid i soffan. Träna gör jag året om och har rutin på, men vill ha mer tid att läsa eller slappa med en ljudbok i soffan.

Det ska bli min nya rutin. Jag jobbar mycket och behöver avsätta en stunds avkoppling, älskar att vara i farten så för mig är det inte naturligt att bara ligga i soffan en hel kväll. Det ska Nextory få hjälpa mig med!

Längre ner finner ni ett erbjudande om att prova läsa eller lyssna gratis i 30 dagar.

Nextory har de senaste böckerna, de har massor och perfekt att ladda ner om du tex inte har internet eller vill sätta dig i soffan med lurar och bara lyssna. När vi flyger långresa längre fram kommer jag lyssna offline, det är hur bra som helst.

I helgen började jag läsa en spännande bok som min mamma tipsade mig om. Hans Rosling! Hur jag lärde mig att förstå världen. Har ni läst den? Den verkar så inspirerande och intressant! Han skriver öppet och personligt om sitt liv och sina svåra beslut.

Den andra boken jag lyssnar på är Petter Stordalen, en man som gillar hotell som gick från att vara jordgubbsförsäljare till att bygga upp skandinaviums största hotellkoncerner.

Han är en sann inspiratör som alltid jagat framgången. Mot nästa mål, mot nästa affär. Mot nästa möjlighet.  Men även när hans fru Guhild fick mardrömsbeskedet, att hon var dödligt sjuk. Sånna här böcker gillar jag.

Det finns massor att välja på hos Nextory, romaner, träningsböcker, barnböcker. Det är mysigt att ha ett eget bibliotek i sin telefon tycker jag.

Nu får du chansen att prova 30 dagar gratis användning av Nextory! (Gäller endast nya medlemmar och går att säga upp närsomhelst). Läs och lyssna hur mycket du vill och välj bland tusentals titlar.

Kicka HÄR.  för att registrera och läsa mer.

 

 

 

2018-01-08 Johanna Toftby
  • 2017-07-06, 14:15
  • 14

Mitt bästa tips för en avkopplande semester är en bra ljudbok. Till helgen börjar vår efterlängtade resa ner genom Europa och då är det perfekt med ljudböcker. Nextory har tusentals titlar, både läs och ljudböcker och med koden Toftby får du lyssna gratis en hel månad, hur många böcker du vill! Abonnemanget går att säga upp när som helst och inga pengar dras under provperioden. (Gäller nya kunder)

Vad gillar du att läsa? Tipsa gärna här på bloggen om någon spännande bok vi kan lyssna på nu i sommar.

Nextory har så mycket att välja på och jag är så laddad att börja lyssna på Camilla Läckbergs senaste bok Häxan. Katarina Ewerlöf är uppläsare, hon är en utav mina favoriter att lyssna på.

Resan blir så mycket roligare med en bra ljudbok. Man kan ju lyssna var man vill, när man vill. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen så är allt klart. På stranden eller i hängmattan, eller som vi när vi bilar genom Europa.

Passa på nu! Glöm inte skriva koden Toftby så får ni lyssna gratis en hel månad. (Gäller nya kunder)

Klicka HÄR Er gratismånad börjar gälla från den dagen du laddar ner appen och registrerar koden.

Ha en skön och avkopplande sommar med Nextory ljudböcker.

 

 

  • 2016-08-14, 16:00
  • 5

Det var många som gillade erbjudandet att lyssna gratis på ljudböcker, kul! Ni som inte testat- Ni får en ny chans nu.  Ladda ner appen  Nextory med tusentals titlar, både läs och ljudböcker. Vi lyssnande många timmar när vi åkte bil genom Europa för några veckor sedan. Janne laddade ner Hämnaren av Buthler & Öhrlund. En spännande deckare om en riktig psykopat. Stefan Sauk som uppläsare dramatiserar det, ladda ner boken om ni inte läst den.

Resan blir så mycket roligare med en bra ljudbok. Nextory har  mycket att välja på, även barn och ungdomsböcker.

IMG_7960-980x1306

Har ni lediga dagar eller kanske pendlar till jobbet är detta perfekt. Janne sätter till och med på ljuboken när han kör korta sträckor inne i stan. Appen är riktigt bra, den är enkel och lätt att hitta titlar.

Idag är vi ute med båten, solen skiner och vi ligger på en klippa och solar. Lucy ligger i skuggan och sover gott.  Som picknick har vi med oss wraps med kyckling.

Jag har precis börjat lyssna på Lisa Marklund ”Järnblod”. Har ni läst den? 

IMG_1405.PNG

 

IMG_1416.JPG

IMG_1411.JPG

Vilken dag! Här har vi det skönt, nu har jag laddat in det här inlägget och ska fortsätta lyssna. Om någon timma ska vi packa ihop och åka in mot land.

I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad. Ingen bindningstid! Gå in HÄRoch registrera dig idag. OBS! Se till att koden TOFTBY står med som kampanjkod, men det ska det göra om ni följer länken.

2016-08-14 Johanna Toftby