• 2011-08-04, 15:07
  • 0

Hej vänner, vilken härlig dag! Jag är på jobbet och har haft telefonkontakt med tjejerna hemma. -Glöm inte tandborsten, glöm inte solkrämen, glöm för allt i världen inte fotbollsväskan. Kom ihåg pengarna jag la på bordet, laddaren till mobilen!

ÅÅÅÅ varför har jag sånt kontrollbehov, vi packade ju allt igår. Skrev upp och bockade av, ordning och reda. Ändå måste jag ringa och tjata, fast jag vet att de har nog mer koll än vad jag…. de tycker jag är skitjobbig morsa som tjatar.

Men, nu är de iväg och deras pappa åkte från jobbet och hjälpte de iväg med alla väskor. Jag ska slappna av en timme när jag har lunch och sen blir det jobb tillsl i kväll. Sen blir det min tur att packa.  Då börjar vi om…glöm inte,  har jag med handduk…. har jag med badkläder… regnjacka…vad blir det för väder..Gah! Varför kan jag inte ta med en ica-kasse med badkläder bara. :)

På tal om väder. Jag ska ge er ett bra tips! En fantastiskt utflykt som dessutom är billig, är att resa ut till Saltholmen i Göteborg. ( Biljetten gärller på Västtrafik, ganska stort område med många städer)  Alla har inte råd med semester,  det är inte lätt att få ihop ekonomin om man kanske lever ensam med barn… För barn kostar pengar. MASSOR.  Bor ni häromkring i västsverige? Ta tåget ( hoppas SJ sköter sig) köp en regionen runtbiljett kostar 240 kr och du reser i ett dygn hur mycket du vill. Barnen åker gratis! :-) Dessutom ingår spårvagnar OCH alla båtar som går ut i skärgården. Ta spårvagn 11 som går ner till salthomen, där går det båtar ut tex vackra Vinga eller Stryrsö…Åh! Det är en idyll…. barnen tycker om att åka spårvagn, bara det är en utflykt. Sen båtarna och strosa runt på en ö, bada och köpa en glass. Maten och fika kan man ta med i en picnickorg. Bästa restaurangen är att sitta på en klippa och njuta över västkustens segelbåtar som glider fram.

Det är sommar! Fantastisk utflykt med små medel. Och man behöver ju inte krångla till det.

Vackert ute på Styrsö...

2011-08-04 Mitt liv , , ,
  • 2010-06-29, 23:34
  • 0

Äntligen ger tekniken med sig ! Som jag har kämpat här ikväll- Men skam den som ger sig, datorn var helt knäpp ett tag.  Nu har jag gjort några uppdateringar och kan äntligen kika in hos er. :-)

Efter jobbet drog vi genast upp till simsjön för att bada. Vilken energi att få komma iväg några timmar, förmodligen varmaste dan hitintills!  Där uppe träffar vi ofta  på familjer man känner igen,  sitta och dricka lite kaffe och prata. Det var så kul att träffa på en gammal vän jag inte sett på länge. Vi bestämde att vi skulle ta alla våra barn och åka ner till Göteborg,  Saltholmen en dag i sommar!  Har ni varit där? Paradiset. Och det är perfekt att man kan åka ända från Skövde med ”regionen runt”- spårvagn och alla båtar ut till öarna är västtrafik så det ingår också.  Ett tips!  Köp med räkor från saluhallen, ta spårvagn 11 sen hoppa på en båt. En dagsutflykt med små medel men såååå underbart!

Vad roligt med era frågor- jag ska  ta tag i allt så fort jag hinner. Fick många även på mail, så nu har jag  att bita i. Ha ha :-D 

TACK för era fina kommentarer, det värmer i hela hjärtat och jag blir  superglad…!!

 Nu är det sovdags inför en lång dag på jobbet i morgon. Barnen ska åka till min kompis Hanna och hennes familj, de har så kul ihop med hennes Melvin och de ser fram emot en dag ute hos dom.

Puss och kärlek/ hörs i morgon va?

J

Visst ser det härligt ut?

Enkelt är gott ute i det gröna.

Känner ni igen hatten...? Den valde ju ni när jag frågade vilken som var bäst! Tycker den är supersnygg och ger lagom solskydd.

Underbart!

Ni som undrar ( hatt från kappahl (BUDGET!!)  och väska , klänning  clarks, bikinin är från skövde solarium (abecita)

Innehåller annonslänkar för Lindex  Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får…