• 2017-11-13, 09:28
  • 32

Reklam och samarbete med Skövdekliniken

Nu har jag tatuerat mina ögonbryn steg två och här är resultatet före och efter! För 6 veckor sedan tatuerade jag mina ögonbryn hos Caroline på Skövdekliniken med 6D metoden och igår gjorde vi omgång två.

Vill ni läsa hur den första behandlingen gick till klicka  HÄR. 

Vill ni fråga om något kring tatueringen vi gjorde igår, skriv här i kommentarsfältet! 

Jag har gjort mina bryn hos duktiga Caroline på Skövdekliniken och jag är så nöjd! 

Man tatuerar brynen i omgångar för att förbättra färgen, men också för att kanske fylla i ännu mer. Microblading 6D som vi har gjort görs för hand. Alltså ingen maskin utan stråna tatueras i olika längder och anpassar sig efter dina egna bryn och öga, det ser mer naturligt och äkta ut.

Jag tycker det blir så snyggt för det blir naturligt. Jag har svårt för när det är en stor kaka som är ditmålat.

Nu är mina bryn nygjorda, mörka och röda. Det försvinner om några veckor. Det är lite ömt, man ska inte pilla på det, smörja med vax i några dagar och blir det en skorpa får man inte röra. Man kan sminka sig men runt om.  

Så här såg det ut före vi började med första omgången. Tunna och runda bryn. Brett mellan brynen. Inte fint, men ni som också noppat sönder dem känner igen er tror jag.

Här har hon först ritat ut en mall.

Jag vill inte ha grå eller svarta bryn utan varmt bruna. Mina egna är kolsvarta och det trivs jag inte med, jag har länge ljusat upp mina bryn för då blir det mjukar i mitt ansikte. Därför lade Caroline på en färg så det skulle bli varmare. Just därför jag ser ut som en clown, haha! Så ska jag alltså inte gå omkring.

Klart!

Jag vågade betydligt bredare och jag älskar det redan! Rött och svullet men det lägger sig.

Tack underbara Caroline, du är så duktig!

Vill ni också göra era bryn hos Caroline eller Emelie på Skövdekliniken får ni 10% rabatt, uppge mitt namn! Båda är duktiga och gulliga tjejer. 

Jag tycker inte det gör ont men det känns. Jag har ganska hög smärttröskel men det här var ingenting.

Jag har medvetet väntat för jag har sett skräckexempel på bryn och sedan har jag inte vågat mig iväg, det känns smart att vänta har jag fått för mig när något nytt inom skönhet dyker upp.