• 2018-05-20, 13:00
  • 11

Vilken skön söndag och ännu varmare idag! Nu finns det massor med rabarber och ni måste baka den här pajen alltså! Så god med rabarber och jordgubbar, passar perfekt till kvällens VM-final mellan Sverige och Shweiz! En enkel smulpaj med kardemumma, mandelmassa och mandelspån. Mandeltäcket är ljuvligt gott.

I receptet finns även tips på en nötcrunch istället för smuldelgen om ni vill skippa mjölet.

Smulpaj med rabarber och jordgubbspaj 6-8 portioner 

Fyllning:

250 gram rabarber
250 gram jordgubbar
1 msk potatismjöl
1/2 dl socker (jag tog något mindre)
1 dl mandelspån

Smuldeg: 

1,5 dl mjöl (vill ni göra utan mjöl har jag ett recept på en jättegod nötcrunch  HÄR.)
1,5 dl havregryn
1/2 dl socker
1 tsk kardemumma
75 gram mandelmassa
100 gram smör

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader, skär rabarbern i mindre bitar, dela jordgubbarna i bitar och lägg allt i en pajform. Blanda socker och potatismjöl och strö över i formen och rör om lite. Blanda mjöl, havregryn, socker och kardemumma i en ny skål. Riv mandelmassan grovt, finfördela mandelmassan och smöret i mjölblandningen till en smulig massa som en smulpaj.

Strö över smuldegen över rabarbern och jordgubbarna, strö sist på mandelspån och gratinera pajen i mitten av ugnen i 25 minuter. Akta så det inte bränns sista 5 minuterna.

Servera med vaniljvisp, grädde eller vaniljglass. (Jag har gärna vaniljkvarg till också om man vill ha nyttigare)

 

Njut av en underbar söndag! Berätta gärna om i bakar pajen! Nu ska vi ge oss ut på cyklarna så vi får trampa fler mil, bra träning i  värmen också så vi vänjer oss. Puh, kommer bli varmt. :-)

 

 

  • 2018-05-16, 20:00
  • 4

Tack snälla för alla grattis till Janne! Roligt att ni blir inspirerade, alla förändringar är häftigta oavsett vad det är för man klättrar på sin personliga stege.

Men alltså sommarvärmen vi har i Sverige nu, jag kan inte sluta tjata om vädret, man tror ju knappt det är sant. Får inte mycket gjort här tyvärr, idag har jag inte varit en bra chef, borde fått sparken faktiskt. Tur jag bestämmer själv.

Missa förresten inte den grymma pastan med pesto och fetaost längre ner i inlägget.

Långrunda och några timmar i bikini och solen. Måste röra mig trots det är varmt, i morgon blir det mer på cykeln i Göteborg.

Lucy tycker det är ännu varmare, men hon vill ändå hoppa upp och sitta i mitt knä. Älskade Lucy, vilken kärlek man har till sin fyrbenta vän.

Efter en stund lägger hos sig på de svala plattorna och softar.

Får sitta vid datorn desto mer ikväll. Har dock hunnit med två långa telefonmöten, ett kan bli väldigt intressant och får besked i dagarna, blir detta av blir det åka av kan jag lova er.

Nya utmaningar och projekt, ett väldigt stort samarbete och en resa som blir av, sedan ska vi hinna fira några födelsedagar utomlands, dessutom Marilyns student exakt om en månad som är allra viktigast just nu. Hej och hå.

Här kommer ett smarrigt recept om ni vill bjuda på en grym kycklingpasta med fetaost och pesto. Janne svimmade nästa, haha. Lever man med någon som har rötterna från Italien går kärleken via maten. Detta blev så gott med pesto och tomater, olika färger ger mer smak.

Kyckling med fetaost och pestosås 4-6 port Perfekt att ställa fram i en form när du har många gäster. 

1 kg kycklingfilé
300 g fetaost
4 dl crème fraiche
2 dl crème fraiche tomat och örter
1 purjolök
15 småtomater, gärna i olika färger
1 msk sweet chili
2 msk röd pesto
Ruccola att strö över
Färsk basilika
Salt och peppar

Fullkornspasta eller bönpasta till servering 

Gör så här: 

Sätt ugnen på 225 grader
Bryn kycklingen runt om i olja med salt och peppar, lägg kycklingfileérna i en form.
Bred smaksatt crème fraiche (ungefär halva burken) på kycklingen och smula hälften av fetaosten över, sätt in i ugnen i nedre delen i 20-25 minuter
Grovskiva och fräs upp purjon i lite olja i en panna.
Häll i 4 dl crème fraiche och den överblivna smaksatta crème fraichen (ungefär halva burken)
Häll i den röda peston
Smula i resten av fetaosten och krydda med sweet chili, salt och peppar
Koka upp och låt puttra

Halvera småtomaterna och lägg i dem med ungefär fem minuter kvar, de ska ha kvar lite tuggmotstånd.

Glöm inte att sätta på pastan, vänd sedan ner pastan i såsen och rör runt så det blir krämigt.  När kycklingen är färdig så är såsen färdig.

Servera med pastan, strö lite ruccola över. Vill du ha mer syra, droppa lite fin balsamico på ruccolan.

Älskar vit balsamvinäger som jag alltid har på salladen också, blev så gott till detta.

Rosevinet köpte jag med från Paris, torrt med mycket smak men tog inte över. Passade perfekt. Får inte vara sött eller mörkt rosevin. Detta var så gott.

Hoppas ni gillar, kanske en passade bjudrätt till helgen? Lätt att lägga in i en form och resten går snabbt.

 

 

 

 

 

 

  • 2018-05-13, 16:12
  • 10

Hoppas ni har en riktigt skön söndag! Den här pastan gjorde jag igår och många ville ha recept. Min stora kamera är i Skövde så det blir mobilbilder, hoppas det är ok. Viktiga är att ni får recept och tips. Detta måsta ni göra, det är så galet gott!

På helgen måste vi laga riktigt god pasta, extra gott efter långt träningspass.

Pastan är med bacon, det blir god smak. Ta bort det om ni vill ha vegetariskt så blir det också gott.

Himmelskt! Det finns några knep för en riktigt god pasta. Låt inte pastan koka helt färdigt, vänd ner den i såsen och värm på snabbt. Låt den stå en stund, smakerna sätter sig.

Riv en lagrad god parmesan, finns det något godare?

Pasta med bacon och tomat 4 portioner

1 paket bacon
200 gram champinjoner
1 stor chalottenlök
3 hackade vitlöksklyftor
10 körsbärstomater
6 stora soltorkade tomater
1 msk olivolja
0,5 dl vitt vin
3 dl grädde
0,5 dl creme fraiche
1 tsk honung

salt och peppar
rucccola
riven parmesan

Pasta: Linguini (tjockare spagetti, jättegod till)

Gör så här:

Skär eller klipp bacon i små bitar och fräs i pannan utan smör på medelvärme, de ska inte brännas. Ta upp ur pannan och lägg på ett hushållspapper. Hacka löken i mindre bitar och fräs i olivoljan ihop med hackad vitlök. Doftar underbart.

Skär svamp i bitar och stek utan smör eller olja på hög värme, kan lätt kokas annars. Lägg i lite smör och salt det sista för smakens skull.

Dela tomaterna och lägg ner i pannan, skär soltorkade tomaterna i bitar, häll i lite mer olivolja och fräs ihop med lök och vitlök. Lägg i svampen. Lägg i bacon och vin, grädde och creme fraiche. Salta och peppra, låt koka ihop och smaka av.

Ställ fram grytan och riv en god parmesan, ruccola är också gott till.

Njut!

Idag blev det några mil på cykeln igen, min rumpa alltså… men bara trampa på. Idag hade jag cykelbyxor så det gick bättre. Måste trampa på många mil inför Alperna och skön komma igång med hårdare träning igen.

Vi har precis marinerat kyckling och ska gå ut och grilla, så skönt väder idag igen.

 

  • 2018-05-11, 12:00
  • 2

Fredag och klämdag! Konstigt med dagarna nu, vet knappt om det är helg eller vardag, är ni lediga eller vad gör ni? Jag sitter med boken och om en stund ska vi ta en paus och ge oss ut på cyklarna en sväng.

Vill tipsa er om en god grillrätt om ni plockat fram grillen. Marinaden till kycklingen är så god, massa chili och lime med vitlök blir goda smaker som passar kyckling. Grilla i ugn eller på grillen utomhus.

Jag rostar gärna rotfrukter, man måste inte ha vanlig potatis, jag har gärna goda grönsaker, älskar massa grönt på tallriken!

DSC_0761

Chili och limemarinerad kyckling med rotgrönsaker 4 portioner

4 fina kycklingfileér

Marinad till kycklingen 

* 1 dl neutral olja, 1 dl soja, 1/2 dl sweet chili

* Pressa i två vitlöksklyftor, skär ner en halv färsk chili

* 1 pressad lime, salt och peppar, timjan

Lägg i kycklingfiléerna så det får dra en timma. Stek de i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.

Tillbehör: 

Vi hade rotgrönsaker och broccoli, aubergine, strimla grönsakerna (hade även sötpotatis) salta och strö på lite timjan. Gratinera i ugnen ca 30 min. Ta ut plåten, ringla på olivolja och höj värmen. Då blir dom frasiga och knaprig yta och inte mjuka.

Broccoli och aubergine stekte jag o kokosolja i pannan.

Krämig, kall sås: 

2 dl creme fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
3 msk hackade soltorkade tomater
1 tsk honung

Salt och peppar, ställ in i kylen så smakerna sätter sig.

Njut av en god och fräsch grillmiddag.

DSC_0765

 

 

  • 2018-05-10, 14:32
  • 6

Härlig vecka vi har, sommaren är här! Jag sitter konstant med boken även om vi tar pauser ofta, men nu är det inte mycket kvar. Just nu sitter jag med efterord, det känns nästan overkligt alltihop. Men spännande!

Vi har varit i slottsskogen på en runda och i kväll ska vi ha picknick. Kanske vi får fira om jag hinner klart med allt idag. Hurra! Då blir det skaldjur.

Måste tipsa er om en god räkgryta som vi ofta lagar. Het räkgryta med kokosmjölk, vitlök och lime! En läsare frågade efter tips på räkgrytor och här är en av mina favoriter. Den är riktigt god och enkel att svänga ihop.

DSC_1558

DSC_1565

Recept 4 port

Räkor i Thaicurrysås 

1 kg räkor stora med skal
2 paprikor
100 gram sockerärtor
2 vitlöksklyftor
1 msk röd currypasta
1 msk kycklingfond
1 dl kokosmjölk
1 dl creme friache
1 tsk Sambal oelek
1 pressad lime

Gör så här: 

Skala räkorna, strimla paprikorna, jag använde röd och gul. Fräs grönsakerna i olja, tillsätt currypastan, fond, kokosmjölk. Låt koka ihop en stund. Vänd sedan ner räkorna hastigt. Garnera med persilja, pressa lite lime över. Det blir jättegott.

DSC_1578

Lucy älskar springa i Slottsskogen, det är så fint där nu.

 

 

 

  • 2018-05-01, 11:27
  • 9

Glad första maj! Jag älskar den här månaden, nu kommer allt snart att slå ut och bli grönt överallt. Hoppas ni hade en fin Valborg även om det var regn och blåst. Vi var inne och hade en skön hemmakväll och mina tjejer var på fest. Just Valborg är ju en stor festarhelg men nu är det skönt att tjejerna börjar bli vuxna, även om jag sover kass när de är ute ändå.

Vi hörs alltid och jag vill att de alltid hör av sig. Visst är det jobbigt? Jag tror jag kommer tycka det hur gamla de än blir.

Vet ni vad vi åt igår, världens godaste pasta med havskräftor. Janne köpte med kräftor från Göteborg som var så fina. Gillar när de är riktigt stora och det blir läckert till pastan.

Detta är ett helt annat recept än det vi gjort innan så testa den här också.

Detta ska ni göra om ni vill bjuda på en riktigt festlig pastarätt. Bland det godaste jag vet!

Kräftorna var så färska och fina, krämig pasta med lite hetta och grädde, oj oj. Så gott.

Pasta med havskräftor 4 port

10-12 stora havskräftor
2 stora vitlöksklyftor
1 ask babytomater
1-2 tsk honung
1 tsk vitvinsvinäger
2 tsk sambal oelek
1 dl creme fraiche
3 dl grädde
1 kruka färsk basilika
skvätt vitt vin
Olivolja
Flingsalt
Salt och svartpeppar
400 gram spagetti
Grillade tomater på kvist

Riven parmesanost

Pasta: Jag hade barillas Bucatini för det är tjockare än spagetti. Jättegod och passar till kräftpastan

Gör så här:

Hacka vitlöken och fräs i 1 msk olivolja, doften är magisk. Skär tomaterna i halvor och lägg i, de i kvist ska in i ugnen så ta inte dem nu.

Häll i creme fraiche, grädde och sambal oelek och rör om, sänk värmen och låt allt puttra ihop. Lägg i honung, vitvinsvinäger, skvätt vitt vin. Klipp en kruka färsk basilika i små bitar, spara några kvistar till garnering.

Låt allt koka ihop 10 minuter, späd med vätska om det blir för tjockt.

Koka pastan när du har 10 minuter kvar på såsen och förbered kräftorna.  Ta bort stjärten och dela den mitt i ut, inte hacka. I pastan gillar jag att det är hela kräftstjärtar när man köper färska kräftor men man kan dela dem på längden. Om du vill ha klor, ta bort skalet och lägg med dem också.

Spara fyra fina kräftor med skal till garnering och lägg en på varje tallrik.

Lägg tomater på kvist med lite olivolja i ugnen och gratinera 10 minuter.

Rör ihop pastan i såsen, vänd allt ordentligt och vänd försiktigt ner kräftstjärtarna. Lägg på en liten kvist tomater och basilika och en stor kräfta.

Magiskt och alldeles underbart!

Jag har varit ute på min morgonrunda, finns ingen bättre start än promenad före frukost.

Hade ont i halsen hela förra veckan och känner fortfarande av mina luftrör efter flygresan men så mycket bättre nu, kör ingen hårdträning så kroppen hinner återhämta sig.

Idag skriver jag massor på boken men packar också till Paris! I morgon åker vi, tjoho!

Njut av en skön söndag, kommer in här med ett roligt tips jag tror ni gillar om en stund.

 

  • 2018-04-30, 12:46
  • 6

Trevlig Valborg! Vad gör ni idag? Kanske lediga och förbereder middag? Här kommer tips på en jättegod gratäng! Kyckling med sambal oelek, massa grönsaker, chilisås och grädde, alltså den är så god! Servera med en god sallad eller ris, enkelt och supergott.

Hemmamaten slår ju de flesta restaurangerna även om jag älskar att gå ut och äta. Men duka fint och förbereda middag för nära och kära är ju så kul. Vi kommer ta det lugnt och bara vara hemma, har varit en hektisk helg och på onsdag morgon åker jag till Paris, men god mat måste vi ju ha ändå.

Jag har mycket recept här på bloggen som passar både mindre och större sällskap. Skriv in i sökfältet ovan så kommer alla recept upp. Pajer, gratänger, massor med olika grytor, pastarätter, men förstås massa tips på olika charkbrickor som är min favorit om man är många. Alltid lika trevligt med en härlig ost och charkbricka!

Jag ska laga kycklinggratängen som tjejerna älskar här hemma. Bara att skära och lägga i en form så sköter den sig själv i ugnen.

Recept kycklinggratäng med sambal oelek 6 portioner
4-5 kycklingfileér
1/2 purjolök
1 gul paprika
1 röd paprika
10-12 champinjoner
2 tsk sambal oelek
2 msk chilisås (Inte sweet chili)
1 msk soja
1 msk mango chutney
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 dl stark riven ost

Gör så här: 

-Strimla kycklingen i mindre bitar och stek i lite olja med salt och peppar.
-Lägg kycklingen i en form. Strimla purjolök och paprika, dela champinjoner i bitar och lägg alla grönsaker över kycklingen.
-Vispa ihop grädde, creme fraiche, sambal oelek, soja, mango chutney, salta och peppra. Smaka av.
-Gratinera mitten av ugnen på 200 grader i 20-25 minuter tills det fått färg.

Nu ska jag byta om, ska ner till gymet och köra ett härligt gympass, älskar att träna när det är helgdagar, så skön belöning om man ska äta en god middag på kvällen.

 

 

 

  • 2018-04-27, 12:00
  • 7

Äntligen fredag! Visst är det en skön känsla! Vad passar bättre än tacos till fredagsmyset. Men här är en annan variant som jag tycker är kul och väldigt enkelt att göra.

Tonfisktacos! Det åt vi i Florida och ville göra det när vi kom hem för det var magiskt gott.

Rå tonfisk, Sashimi ska vara färsk tonfisk som varit fryst och vill man halstra (steka snabbt) den kan man förstås göra det. Bara steka på snabbt i pannan, tänk på att tonfisk inte ska vara för stekt för då blir den torr.

Jag skär tonfisken i små bitar, sedan lägger den i marinad en stund, lägg den sedan på en bädd med sallad och tacos, guacamole till blir magiskt! Vattnas redan i munnen när jag skriver om det.

Jag gjorde faktiskt egna små minitacos för jag ville prova att göra själv, de blev knapriga och kul att göra dem själv.

Inte så fina dock, men det gör väl ingenting.

Tonfisktacos med hemmagjorda taco och guacamole 4 port

Tonfiskfilé 4 fina bitar  (Färsk tonfisk ska frysas, fråga i fiskcharken)

Marinad: 
1 dl neutral olja
1/2 dl sweet chili
1/2 dl soja
2 vitlöksklyftor
1 pressad lime
1/2 tsk chilikrydda
salt och peppar

Skär tonfisken i mindre bitar och lägg i marinaden en timma i kyl. Ska du steka den gör du samma sak.

Egna mini taco:
2 dl majsmjöl
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 dl vatten

Rör ihop mjöl och salt, blanda i olja och vatten så degen blir mjuk, jag tillsatte några droppar vatten, den ska inte vara torr. Låt vila 15 minuter.

Rulla små bollar, mindre än pingisboll ungefär. Jag ville ha små minitacos för det ser så läckert ut och man kan ha som snittar eller snacks.

Klipp ut små runda pappersark på smörpapper.

Pensla med olja på båda sidor på runda smörpappret. Lägg bollen, pressa sedan något hårt på eller kavla ut så det blir en liten plätt.

Stek den snabbt en panna, eller pannkaksjärn med degen ner mot pannan. Då kommer pappret släppa direkt, ta bort pappret och vänd plätten några gånger så den får en fin färg. Går snabbt på ett par minuter max.

Ta upp den, bränn dig inte och lägg den på en slev eller tex handtaget på en gryta, ta en ren handduk och forma den försiktigt. Den kommer inte gå sönder, men lägg den så du kan forma den som en taco när den är varm. Sedan stelnar den och blir knaprig och god.

Lägg lite sallad och hackad gurka i små minibitar, gott med lite crisp, lägg i tonfisken, lite guacamole och njut!

Sallad: 
Böngroddar
Ärtskott
Gurka
Koriander om man gillar, jag har persilja som garnering

Guacamole:
1 avocado
1/2 burk Creme fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
1/2 pressad lime
Skvätt tabasco
Nypa cayennepeppar
Mosa avocadon med en gaffel och rör ihop alla ingredienser.

Ha en underbar fredag! Bilder från gårdagen kommer. Vilken underbar kväll vi fick! Nu ska jag på ett spännande möte i Göteborg, kram så länge!

 

 

 

  • 2018-04-16, 14:30
  • 13

 

Borta bra med hemma bäst, eller mycket bra i alla fall. Skönt med vardag och rutiner och den friska luften. Försöker intala mig att allt är bra oavsett palmer, varma vindar och karibiska havet. Haha. Men jag älskar våra årstider, nu ser vi fram emot vår och det är mycket som händer.

Jag har sovit skönt även om det var svårt att somna då det var eftermiddag i USA för oss när vi skulle lägga oss men gick ganska bra. När klockan ringde åtta i morse trodde kroppen det var natt däremot men hade en massagetid bokat så nu är jag som en ny människa igen.

 

Har tvättat, handlat och fixat. Gillar att komma i ordning ganska snabbt när vi kommit hem, i morgon har jag även ett stort samarbete här hemma där det kommer hem ett team och vi ska fota så nu är det fullt ös. Galna veckor med mycket jobb, boken skriver jag på för fullt, det är mycket fotograferingar och även mer resor längre fram, men jobbresor (samarbeten).

Nu har jag tredje maskinen tvätt i maskinen och lax i ugnen. Har ni gjort den här rätten? Färsk lax med broccoli och västerbottenost, den är så galet god! Vi äter fisk väldigt ofta och även under resan, nyttigt och gott, speciellt med mycket grönsaker till. Man äter ju även med ögat. Vad slår färska och goda grönsaker på tallriken?

 

Ugnsbakad lax med västerbottenost och broccoli 6 port 

  • 800 gram färsk lax
  • 1 broccolihuvud
  • 1/2 purjolök
  • 14 små babytomater
  • 150 gram västerbottenost
  • 3 dl grädde
  • 1/2 dl vatten
  • 1 fiskbuljong
  • 1/2 pressad citron
  • salt och peppar

Gör så här: 

Sätt ugnen på 200 grader.

Lägg laxen i en ugnsäker form med lite smör i botten. Salta och peppra laxen. Skär ner purjolöken och strö över.
Skär av stjälkarna på broccolin och lägg runt om laxen.
Dela tomaterna och lägg i formen.
Häll grädden i en bunke och vispa ner ost, fiskbuljong, vatten, pressad citron, salt och peppar.
Häll blandningen över laxen och gratinera i ugnen i 200 grader ca 20 minuter.

(Man kan även strö flagad mandel på laxen innan man häller ostsåsen över. Blir supergott)

Servera med det du önskar. Vi har blomkålsris idag. Pangnyttigt och gott!

Riv blomkål på det grövsta på ett rivjärn, lägg ner riset i kokande vatten och upp igen. Bara 15 sekunder.

Servera och njut!

 

 

 

 

 

 

Dela på FB

  • 2018-04-11, 08:20
  • 5

God morgon! Vi ska precis gå ner och äta frukost och idag lämnar vi underbara Fort Myers och åker vidare mot vårt sista mål på resa. Fort Lauderdale! Kan nästan inte ta in så mycket vi fått vara med om, det kommer massor med tips i samlade inlägg med länkar till allt vi gjort, ni är många som ska till USA och ville ha tips, så roligt ni följer alla våra resor.

Jag har mycket kontakt med Bonnier som jobbar för fullt med allt nytt med bloggen. Facebook knappen för delningar och bloglovin kommer. De jobbar även med problemet kring kommentarer, ni är vana att kunna kommentera lätt och skriver alltid mycket så håll ut, det kommer. Men kommentarsfältet är helt öppet som vanligt så det går att skriva, men det kan vara svårt att svara på någon annans.

Gillar ni pesto? Visst är det gott, så lätt och mycket godare att göra själv. När man varit ute och rest så länge som vi gjort så kommer det blir gott att laga mat hemma igen, den här rätten måste ni testa.

 

DSC_3612

Pestofylld kyckling med rostad potatis 4 port

  • 4 fina kycklingfiler
  • Marinera kycklingen en stund innan, jag tycker denna är god. HÄR
  • Skär längs med kycklingfilén men inte ända igenom. Banka ut så den blir jämn, fördela ett tunt lager med pesto över hela filén och rulla sedan ihop den. Lägg alla rullader i en form, gratinera i ca 20 min i ugnen på 220 grader.

Rostad potatis med paprika 

  • Borsta potatisen och skär dem i halvor. Ringla lite olivolja i en form och lägg i potatishalvorna, salta och strö riktigt med paprikapulver över.
  • Gratinera i mitten av ugnen på 220 grader tills de fått färg och blir knapriga.

Pesto

  • 45 g basilikablad
  • 40 g pinjenötter
  • 120 g parmesanost
  • 30 g skalad vitlök 1
  • 1/2 dl olivolja
  • salt och peppar
  • Mixa basilika, nötter, parmesan och vitlök med 2 msk olivolja. Kör mixern på låg hastighet och häll i resten av oljan långsamt. Smaka av med salt och peppar.

Kall grillsås med Creme fraice, vitlök och sweet chili. HÄR. 

DSC_3616

Jag älskar den här rätten och blev en stor succe hemma, skippa potatis och lägg på mer grönsaker om du hellre vill.

Våren och sommaren är på väg hemma, visst blir man sugen på grillat!

Nu måste jag packa ihop, om en timma kör vi cabben ner mot Miami som ska lämnas där och sedan vidare mot Fort Lauderdale.

 

2018-04-11 Recept, Resor

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…