• 2010-06-06, 09:04
  • 0

Idag ska vi fira, Sveriges nationaldag! Men vi är ju inte alls lika galna skojsiga som våra kära grannar. De blå-röda…
Nej, vi ska dra på oss knätoffsdräkten och åka till någon stillsam tillställning och på sin höjd vifta med blå-gula flaggor. Köpa lotter, fika och lyssna på nån kör.

Ååå varför kan vi inte blir mer wild and crazy! Har jag någon trevlig norrman som läser bloggen kanske ni kan komma med lite tips!

Grattis iaf underbara land. Heja Sverige!

2010-06-06 Mitt liv ,

Kommentarer

Kristin Thomassen 10 år sen

Här är en trevlig norrmann :)
Jag älskar att fira 17 maj. Vi börjar dagen med en jättegod frukost, varmt bröd, räkor, lax, äggröra och masse annat godt. Vissa dricker champagne på frukosten också. Sen går man ut o tittar på alla parader i sina finaste kläder och norska flaggor. På kvällen brukar man grilla, äta ute eller äta nån god middag hemma med familj o kompisar.
Tycker det är synd att inte Sverige firar sin nationaldag lika mycket som i Norge, ni har nåt o lära av oss där :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Titta vad vackert- från min cykeltur! Efter jobbet tog jag härlig cykeltur. Luft, sol och motion. Tyckte det behövdes efter den här lata helgen. Jag verkligen njuter den här tiden, har sagt…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…