ANNONS

Sverige som vackrast

/

Titta vad vackert- från min cykeltur!


Efter jobbet tog jag härlig cykeltur. Luft, sol och motion. Tyckte det behövdes efter den här lata helgen.


Jag verkligen njuter den här tiden, har sagt det förut men Sverige är som vackrast nu. Är ju ”Bonntös” från landet och växte upp i kohagen med kossor, hästar och härlig lantluft så ibland får jag sån nostalgi…!


Har ni haft en bra nationaldag? Vart var folkmusiken? Jag saknar fioler, dragspel och nyckelharpa. Ååå vad jag älskar gånglåt från äppebo…. Delsbo brudmarch…..Gärdebylåten…!! Visst är jag lite kocko kanske men jag är såld på den musiken. Kanske för att min pappa spelade nyckelharpa och fiol när jag var liten. 🙂 Men visst blir man så glaaad- DET är Sverige för mig.


Gifter jag mig kommer det vara mycket livemusik i kyrkan, Åsa Jinder kan jag boka upp dig redan nu..? 🙂


Jag tittade en sväng på nationalfirandet på TV och LOVE 2010-känner redan hur tårar bränner bakom ögonlocken. Kärlekslåtar, dikter vilket underbart jippo det är nu i 2v fram tills kronprinsessans bröllop.


Ska ni vara något i Sthlm de närmsta veckorna? Jag kommer åka upp på jobb iaf två ggr men det roligaste- jag kommer vara där uppe just den 19e då det ringer i kyrklockorna! Gud så kul, jag som egentligen skulle sitta bänkad i soffan med min lyxiga bröllopschokladask.


Nu jag kommer jag garanterat vifta med svenska flaggor någonstans ute i vimlet.


Puss på er!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00