• 2010-06-06, 23:01
  • 0

Titta vad vackert- från min cykeltur!

Efter jobbet tog jag härlig cykeltur. Luft, sol och motion. Tyckte det behövdes efter den här lata helgen.

Jag verkligen njuter den här tiden, har sagt det förut men Sverige är som vackrast nu. Är ju “Bonntös” från landet och växte upp i kohagen med kossor, hästar och härlig lantluft så ibland får jag sån nostalgi…!

Har ni haft en bra nationaldag? Vart var folkmusiken? Jag saknar fioler, dragspel och nyckelharpa. Ååå vad jag älskar gånglåt från äppebo…. Delsbo brudmarch…..Gärdebylåten…!! Visst är jag lite kocko kanske men jag är såld på den musiken. Kanske för att min pappa spelade nyckelharpa och fiol när jag var liten. :) Men visst blir man så glaaad- DET är Sverige för mig.

Gifter jag mig kommer det vara mycket livemusik i kyrkan, Åsa Jinder kan jag boka upp dig redan nu..? :-)

Jag tittade en sväng på nationalfirandet på TV och LOVE 2010-känner redan hur tårar bränner bakom ögonlocken. Kärlekslåtar, dikter vilket underbart jippo det är nu i 2v fram tills kronprinsessans bröllop.

Ska ni vara något i Sthlm de närmsta veckorna? Jag kommer åka upp på jobb iaf två ggr men det roligaste- jag kommer vara där uppe just den 19e då det ringer i kyrklockorna! Gud så kul, jag som egentligen skulle sitta bänkad i soffan med min lyxiga bröllopschokladask.

Nu jag kommer jag garanterat vifta med svenska flaggor någonstans ute i vimlet.

Puss på er!

2010-06-06 Mitt liv , ,

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

LOVE 2010 är har startat, två veckors kärlekstema! Jag kommer hänga på och ha något kärleksinlägg här varje dag. Allt ifrån låtar, listor, brudfrisyrer och annats mysigt! Jag börjar med att visa…

Idag ska vi fira, Sveriges nationaldag! Men vi är ju inte alls lika galna skojsiga som våra kära grannar. De blå-röda… Nej, vi ska dra på oss knätoffsdräkten och åka till någon…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…