• 2010-06-09, 22:06
  • 0

Hemma!
Syster supernöjd och hennes stora tjej Alicia likaså. Skolavslutning och allt på fredag, då är det roligt att känna sig extra fin. :-)

Hårförlängningen är på plats och det blev såå hett! Håret tar några dagar på sig att smälta ihop med sitt egna, efter en vecka är det perfekt! Men en viss person svävade på rosa moln inne i salongen ett tag när allt var klart. He he.

Hår betyder mycket. Oavsett man klipper kort, färgar, fixar eller förlänger. Det viktiga är att du känner dig bekväm och det framhäver ditt bästa. Var också noggrann med vad du använder för produkter. Det är A och O att du har något som passar just DITT hår och kvalité.

Vår duktiga lärling Jennifer hjälpte mig att göra slingor på Alicia under tiden jag förlängde håret på syrran. Alicia är mellanbrun i sig själv och har mycket röda, varma pigment i sitt hår. Vi ville ha det lite guldigt men jag lade ändå på en nyansering efteråt så vi fick just den nyansen vi vill ha. Resultatet blev jättebra och hon var så glad!

Alicia hälsar till sin farmor Annhelen och vinkar! Hon sa att hennes farmor läser min blogg så då passade vi på att ge henne en hälsning.
:-)

Kommentarer

Amanda 10 år sen

Så fina de blev i håret :) Jag vill ochså göra en hårförlängning :) vad kostar det hos dig att göra en lika lång hårförlängning som din syster fick ? För jag tycker din syster fick perfekt längd på sitt hår. Och du långt måste ens egna hår vara ungefär för att det ska smälta in bra med hårförlängningen sen ? Och även, hur länge håller en sån här förlängning ? Många frågor om hårförlängning där, men jag är riktigt sugen på att göra en hårförlängning, och du verkar vara riktigt duktig på det du gör.
Kram

Farmor Ann-Helén 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Go morgon på er!!!

Men vad glad jag blir att få en hälsning från mitt underbara barnbarn. Men vad fina ni blev Bittan och Alicia, blir imponerad av Johannas kunskap.
Vi ses imorgon kl 11.00 i Lidköping massor av kramar till er alla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Å tack Ann-Helené ! Alicia var så glad över sin färg må du tro.
Hoppas ni får en fin skolavslutning i Lidköping i morgon!

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Klart!! Såhär fint blev det! Fylligt och jättefina färger. För att böja till det lite använder jag en styler från ghd och göra lite mjuka lockar. Helt otroligt resultat! Har ni några…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…