• 2010-06-10, 12:08
  • 0

Jag fick så fina presenter av min goa vän Kicki när jag fyllde år! En fantastisk “picknick bok” men så härliga recept och bilder i. Verkligen en underbar present i dessa sommartider. Hon vet att jag gillar att sitta ute i det gröna med massa gott. :-) Inte nog med det…. två vackra kaffekoppar låg också i paketen. Greengate som jag älskar och passar perfekt till mina andra muggar och fat. TUSEN tack finaste kicki för allt. Jag blev jätteglad.

Sen undrar många vart min "picknick servis" kommer ifrån som ni sett när vi fikat ute. Den är från www.forr.se – ( butiken förr i skövde)hoppas ni hittar den där. Den är av hårdplast och jag använder den även hemma för den att den är så fin. Jag vet att den finns i flera färger så något ska nog passa er i smaken.

Kommentarer

Kristin Fredriksson 10 år sen

Skriv din kommentar här! Tack själv vännen!!! Kanske kan bli bjuden på något gott till kaffet!!!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mattan jag hade i köket innan var fin, varm och livsfarlig. De röda åkte ut och in kom en svart mysig matta. Hjälm var att rekommenderas dock, annars på egen risk. Fy…

Just nu. Vi äter jättegod fruktsallad, jag blir bortskämd när Marilyn vill göra allting. Kladdkakemuffins har hon också bakat i dag efter skolan. Brukar vara Lisa-Marie som är den som drar igång…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…