• 2010-07-18, 15:10
  • 0

Hallo-vad gör ni? hoppas ni mår fint!

Nu är jag på plats hemma igen, raka vägen in på jobbet… Syster har haft panik med sin utväxt så det ska vi fixa idag. Köpenhamnvistelsen har varit toppen på alla plan.  En härlig liten minitripp, jag har umgåtts med en vän som också var nere i Köpenhamn…  då passade vi på att ses…!

 

Hittade jättefina grejer till barnen..

..och snygga väskor till mig. :-) Kul med rea när man hittar saker som funkar till hösten. GRÖNT kommer hur mycket som helst. Det har ni säkert inte missat i alla modetidningar…

Mina rockiga skor jag köpte igår, en svart lång tubklänning och den här väskan. Blir hur snyggt som helst. Har jag mycket detaljer på tex skorna vill jag var ganska enkel upptill men väskan får gärna sticka ut med nån färg.

Har hunnit pussa på mina tjejer, men de är nu med sina kompisar som de hade längtat så efter. Mamma med så klart ha ha, gud så mysigt att de äntligen är hemma! :-) Men kompisar är viktigt…så då passade jag på att hinna fixa syrran.

Hörs snart och hoppas ni får en skön söndagseftermiddag!

PUSS

2010-07-18 Mitt liv

Kommentarer

Annika 10 år sen

Söta Johanna, MIG kan du inte lura! Du skriver så kryptiskt, KÄRLEK till kladdkaka och KÄR i Köpenhamn, det är nog mer kärlek mellan dig och din vän. För du brukar skriva vem du är med men det har du inte gjort nu! :-) (Fast jag kan i och för sig också känna kärlek till mat/bakverk och jag är kär i Göteborg…. så nu blev jag ändå osäker. Lär visa sig!)
Menar verkligen inget illa med denna kommentar, jag t o m förstår att du inte kan skriva vad som helst. Då är väl Hänt Extra där och pressar dig. Så det får räcka med att JAG pressar dig – vi är många som vill veta! :-)
Hoppas att du ler lite nu när du läser detta, det är meningen!
Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej!!

Ingen fara:-) Ja… jag ler… ;)

KRAM Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Förra helgen var jag och Janne i Köpenhamn, det var som jag hade hoppats på. Julpyntat och mysigt! Jag har varit en hel del i Köpenhamn, både med barnen och utan. Det…

Sticks´n´ Sushi är en asiatisk restaurang som ligger högst upp på  det coola Tivoli hotell i Köpenhamn. Restaurangen har fantastisk mat med smakexplosioner i munnen. Gillar du asiatiskt med spännande smaker, vackert…