• 2010-07-21, 22:47
  • 0

Hot

 

Voila- vad tycks? ÄLSKAR dom..! Superhöga med rött i fodret, snygga detaljer… skinn… Johanna stod det på och jag tog dom direkt. Många skor har bredare klackar just nu, så även mina i garderoben. Därför tyckte jag det var kul med en klack som inte alls såg ut som alla andra här hemma….

Det bästa… dom var på rean… Tjoho vad nice! Friis & Co skor …. ni måste kolla deras skor. Grymt snygga! Och bra rea.  Iaf när jag hittade dom i Köpenhamn.

Nu packar vi för fullt, i morgon åker vi upp till Sthlm med Annika och Per… alla ungar och packning ska ut till havs en sväng! Sen blir det Sthlm ett par dagar. Och vet ni vad….?

Ni sköna bloggläsare hjälpte oss med att hitta ett jättebra boende ….  Jag trodde inte  mina öron när jag prickade rätt till slut. TACK!!!!!!!!!!!!!!!! Tänk vad bra vi har det ändå här inne i cybervärlden. Love love love till er.

2010-07-21 Mode / Skönhet ,

Kommentarer

Ellinor Beijerstam 9 år sen

Hej Johanna.Tack för en bra o underhållande blogg,du verkar vara en härlig tjej.Vill bara göra dig lite avis,idag åker jag o min yngsta dotter till Varberg,min familj bor där så vi är där ganska ofta.Vi bor på andra kusten så vi har båda till vårt förfogande!!!!!!!Hoppas ni får en härlig tripp till Sthlm./Ella

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Blått är flått! Denna söta kommer från HM. Fint med volang i vår, min spegel behöver putsas ser jag, inte toppen som är smutsig =) Fick ett litet sött paket igår från…

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…

Nu kan jag berätta. Personen som ställt till det så mycket för mig och min familj de senaste åren är åtalad. Aftonbladet har skrivit om det HÄR  Skövde Nyheter HÄR,  Det kommer att bli rättegång…