• 2010-08-11, 13:18
  • 0

Hej! Vilket soligt vackert Sthlm jag lämnade, hoppas det är lika fint hemma! Jag är framme vid två och då blir det raka vägen till salongen och jobb till sent ikväll. Barnen är med sin pappa och då passar jag på att jobba lite längre. Det börjar ramla in massa frågor, mycket om hår! Jättekul :-) jag lovar att jag ska svara er så fort jag kan. Ni som ännu inte mailat er adress, som vann i  namnsdagsveckan, vill ni vara snälla och maila den så alla kan få sina priser utskickade. Igår kom förresten Charlottes Perellis kost och träningsbok ut! “Kan jag, kan du” Jag måste köpa den, tror nämligen den är riktigt bra! Träffade Charlotte i logen igår, oh holy shit vilken tränad kropp hon har. Hur snygg som helst! Sen är det ju inte bara kroppen som blir vältränad, du orkar mer och mår så mycket psykiskt bättre av att få röra på kroppen! Hoppas ni får en riktigt skön onsdag, kram kram

2010-08-11 Mitt liv

Kommentarer

anna 10 år sen

tack för ditt svar! sitter och kollar in joico k-pak på bangerhead.se nu och tror faktiskt jag ska köpa ett par produkter när lönen kommer, känns riktigt värt att lägga pengar på håret för en gångs skull! du skulle inte kunna försöka fixa en rabattkod på bangerhead till oss till slutet av månaden tror du? hehe : )
klart att man mår bättre av ljus och positivitet, alltid!

Lotta 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna!
Jag har oxå en hårfråga. Jag har ganska långt självlockigt hår, vilka produkter rekommenderar du då? Jag fönar alltid mitt hår med tratt för att få upp lockarna… men jag kan absolut inte börja föna håret om det är för torrt… det måste vara riktigt blött för annars blir håret alldeles frissigt och risigt. Jag skulle vilja ha tips på någon bra produkt att ha i håret innan jag fönar med tratten så att det inte blir frissigt.
Det är första gången jag kommenterar ett inlägg från dig, men jag läser din blogg varje dag. Du är otroligt söt och vacker, Kramiz Lotta!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej!! Men ååå vilken fin komplimang!! Tack snälla!
Testa Jocio moister revival krämen! Den är gryyyym! Perfekt för frissigt och lockigt hår…

Jag har den i mitt hår jämt.

Kram!

annie 10 år sen

ja hon e verkligen supersnygg Charlotte ! Köpte hennes bok igår och jag blev riktigt inspirerad : ) så nu ska jag damma av pilatesbollen : )) såg dig på allsången ! Jag tycker Magnus Carlsson verkar så supertrevlig och mysig ! Kram och tack för en bra lbogg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

TACK!

Har du köpt den? Å jag måste verkligen göra det också, den verkar vara super!!!
Ja, Magnus har ett hjärta av guld.

Kram Johanna

anna 10 år sen

hej johanna!
jag har också lite hårfrågor, skulle vara oääändligt tacksam för svar : ) ska försöka göra det hela så kortfattat som möjligt.. jag har nu inte klippt mig på snart ett år för att jag har velat spara ut mitt hår, och nu har jag äntligen fått ungefär den längden jag vill ha (skulle vilja lite längre ändå), men fyyy så slitet det är! jag fixar håret nästan varje dag och använder så kallade “ica-schampon” och “ica-balsam” och värmeskydd så flitigt jag kan, men det har inte räckt. är det okej att bara klippa av någon centimeter även fast än mer skulle behövas klippas av egentligen? vill VERKLIGEN inte klippa av allt som skulle behövas tas bort.. och har du några tips på bra men helst så billiga produkter som möjligt för skadat hår? så som shampo, balsam, inpackning, värmeskydd, och kanske vitamintillskott, och allt man nu skulle behöva för att få finare hår igen och för att skydda det… : )
tack för en jätte bra blogg, tycker det är kul att du skriver så positivt och lättsamt, får verkligen positiv energi av att läsa dina inlägg!
kram : )

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej!!

För det första, klipp håret betydligt oftare. Ca var 10e vecka eller åtminstone var 12e är det bästa om du vill spra ut håret. Kluvna toppar kryper nämligen uppåt…. det för det går av till slut och du måste klippa mer än en cm…. tyvärr!!

MEN, köp Joico K-pak. Det reparerar skadat och slitet hår, betydligt billigaren i längden än ICA….. eftersom det är mycket mycket drygare…. tro mig. Du kommer märka skillnad!! K-pak har även värmeskydd…. använd hela den serien tills håret är uppbyggt igen.

Vad roligt att du får energi av bloggen!! Man mår bättre av ljus än massa skit… eller hur?!!

KRAM och lycka till!!

Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…