Baconlindad fläskfilé!

Annika och per bjöd mig på denna underbara rätt för ett tag sedan! Jag hittade tyärr inte bilden men ville ändå ge er ett bra tips!
Baconlindad Fläskfile
500 g Fläskfile
2 msk smör
1 msk grovmalen senap
1 krossad vitlöksklyfta
150g bacon
salt, peppar, persilja
Sätt ugen på 250 grader. Putsa filen ren.
Skär en djup skåra i köttet på längden, Rör ihop senap, vitlök, smör, persilja och smaka. Fyll skåran med blandningen och tryck ihop köttet. Linda bacon runt och lägg i en form. Sätt in i ugnen på andra falsen nerifrån och stek i ca 25 minuter. ( öppna inte ugnsluckan i onödan. 🙂 Ryker rätt bra då det är hög värme men det SKA det va. Vi trodde aldrig receptet stämde men det gör faktiskt det. Vi har testat!
Skär köttet i skivor och servera med tex potatisgratäng, stekta champinjoner och grillade tomater.
Detta blir vansinnigt gott!!! Och väldigt enkelt….

2
0

Hej o Hå

Ännu en dag som rusat fram! Men två timmars vila på tyst avdelning på tåget- det gör susen. Sen var det raka vägen ner till jobbet och köra igång med dagens kunder. Ikväll hade Henke och Carro bokat tid och efter vi var klara gick de med mig hem en stund. Det är skönt ibland när man får besök på en sen kväll att du kan ju faktiskt inte göra så mycket mer än umgås. INTE städa och plocka plocka plocka…..

Jag läste på Magnus blogg att de hade använt min lilla ”present” till middagen som jag hade med igår. Klicka HÄR  får ni se vad smaskigt!
Underbar affär som man inte kan låta bli att kika in i när man går förbi. Magnus har även lagt ut fina klipp från allsången om ni vill titta på det.

Nyklippta! Men nästa vecka ska Carro få långt hår igen.  Skumt de där…. men det är ju det som är roligt. Förändringar.

Och lite bilder från igår…………

Snyggve och tröttve. Vem ligger lite relaxed i soffan då?

Jepp så här ser det ut alltsom oftast. 😉  Ni ska inte då tro att vi ligger på latsidan inte. Nähärrå. Här bloggas det för fullt! Det bästa av allt är ju att vi är blogg-grannar. Vi stödjer tex varandra vid tekniska problem.

Så mycket folk!!! Närmare 15.000 personer hade letat sig upp till Solliden igår kväll.

Detta är kult. En legend. En äkta Mr Jerry Williams.

Nu är blir det sängen för mig, efter en lång och härlig dag kommer jag sova gott.

Kram på er!

2
0

På väg hem!

Hej! Vilket soligt vackert Sthlm jag lämnade, hoppas det är lika fint hemma! Jag är framme vid två och då blir det raka vägen till salongen och jobb till sent ikväll. Barnen är med sin pappa och då passar jag på att jobba lite längre. Det börjar ramla in massa frågor, mycket om hår! Jättekul 🙂 jag lovar att jag ska svara er så fort jag kan. Ni som ännu inte mailat er adress, som vann i  namnsdagsveckan, vill ni vara snälla och maila den så alla kan få sina priser utskickade. Igår kom förresten Charlottes Perellis kost och träningsbok ut! ”Kan jag, kan du” Jag måste köpa den, tror nämligen den är riktigt bra! Träffade Charlotte i logen igår, oh holy shit vilken tränad kropp hon har. Hur snygg som helst! Sen är det ju inte bara kroppen som blir vältränad, du orkar mer och mår så mycket psykiskt bättre av att få röra på kroppen! Hoppas ni får en riktigt skön onsdag, kram kram

7
0