• 2010-08-13, 15:48
  • 0

Idag har vi sovit ut- skönt! Jag vaknade vid 05 men somnade om efter en stund och när jag slog upp ögonen nästa gång stod klockan på 10.12….! Nu har jag äntligen vaknat till liv, det är ovant med för mycket sömn… jag mår betydligt bättre när jag lägger mig hyffsat tidigt och går upp runt 8. Men är man ledig är det ändå skönt att inte ställa klockan.

Jag har varit ute och gått en sväng, fixat lite ärenden och nu har vi ätit en supergod middag som jag ska dela med mig av till er!

Lax som jag stekte i ugnen, rostade grönsaker och potatis med vitlök, timjan och den underbara olivoljan jag köpte i stockholm. Till det hade vi en kall fetaostkräm med soltorkade tomater. Himmelskt gott :-D

Olivolja med smak av timjan och vitlök....

Fetaostkräm-soltorkade tomater, fetaost, creme fraiche, salt och peppar!

Olivoljan är det drag i....! med smak av vitlök och timjan, ringla på olivbröd med lite havssalt.

Idag har jag fått världens mest roligaste samtal, jag blev så överraskad att jag nästan ramla omkull tror jag och har nog inte riktigt fattat än… :-) Berättar för er när allt är klart.

Jag och barnen ska se ” Bröderna Karlsson” på Bio ikväll, vi har en lugn och mysig fredag idag. Hoppas ni har det bra och får en härlig fredagkväll!

KRAM

2010-08-13 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Tobias 10 år sen

Hej Johanna! tack så mycket för hjälpen ändå :) det går säkert bra ändå om inte så hör jag av mig igen ! Kram Tobias

Tobias 10 år sen

Hej jag hittar inte receptet på Lax med rostad potatis, grönsaker och fetaostkräm kan du vara så himla snäll och skicka det till min mail? Det såg så himelskt gott ut

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Hej Tobias! Jag skrev inte något speciellt recept tyvärr, däremot under bilderna lite hur jag gjorde!! Är det något du undrar över fixar jag det!! Och ja…det är såååå goooott! :-) lycka till! Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…