• 2010-08-21, 21:04
  • 0

Hej vänner!

Hoppas ni har en fin och mysig lördag! Har suttit och skrivit ett långt inlägg,,, vad händer! Jo, allt bara försvann. ÅÅÅÅ jag ville gråta. Men gör ett nytt försök.

Idag vaknade jag pigg och utvilad, tack vara en tidig och skön kväll igår. Mysigt med fredagsmys, krypa upp i soffan och tända massa ljus. Barnen har varit med sin pappa på en liten utflykt idag, jag har jobbat. Vi har haft lika kaotiskt idag, men det är ju KUL med fart och fläkt på jobbet. :-)

Efteråt kom Mats och Magnus och hälsade på då de var på genomresa förbi skövde.

Mats är nyklippt! Nu ser ni min nya färg, inget märkvärdigt alls men jag trivs i att vara lite mörkare.

Mina finingar hade med sig en liten söt present..! Vad glad jag blev :-) De vet att jag älskar ljus… detta är från “Grandmas” i Göteborg och doftar underbart…

Idag har jag min lilla “ätar dag”…  det blir liksom lite roligare under veckorna när man har en dag på helgen som man “unnar sig” lite extra. :-)

Vi gick och fikade, två kladdiga chokladkakor blev det. Mums! (mindre roligt fönster… haha ?!)

Många vill veta om GI dieten, recept mm mm. Det ska ni få framöver så klart! Några har även börjat gnälla om att jag skriver om just det ämnet. Ni ska få läsa vad jag tycker i nästa inlägg.

Nu har mina älskade små kommit hem, vi kollar på sommarkrysset-  Gry ser fantastisk ut ikväll!

Puss och tack för era fina kommentarer!

Kommentarer

Cecilia 10 år sen

Jättefin klänning! Var har du hittat den?

Trevlig helg! Kram

anneli 10 år sen

Hej, hej !
Bry dig inte om kommentarer som handlar om varför du skriver om si eller så, de som inte vill läsa om ytligheter får väl hitta en blogg som upptar deras intressen !

Ska bli kul att läsa om dina matvanor, jag har precis börjat med GI, så jag är jätteintresserad, kan man förresten börja med en “ätardag” redan efter första veckan, eller måste man gå igenom den strikta fasen först ?
Du verkar redan ha gått ner en hel del, grattis !

Johanna Toftby 10 år sen

Tack! Den är från jc :-) kram johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Bilder från igår! Jag, Magnus och Mats var på underbara Amazing seven. Butiken ligger i Farsta centrum och man blir helt kär när man kliver in, känslan av att här-vill-jag-stanna-hela-dan befinner sig.…

Hej hopp! Nu sitter jag på tåget mot Skövde efter en rolig och spännande dag! Jag , Magnus och Claudia Galli plåtades för Ameliatidningen som kommer ut efter jul. Jag kan dock…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…