• 2010-08-21, 23:49
  • 0

Vi hyrde tre filmer, satte oss i soffan och slocknade innan vi ens börjat titta…en efter en… :-) Det får bli en filmdag i morgon helt enkelt.

Två lättsamma och den andra vet jag är tung. Men vill ändå se.. har ni sett dom?

 

2010-08-21 Mitt liv

Kommentarer

Martina 11 år sen

Alla filmerna är kanon!
Se till at ha servetter redo till “allt för min syster”
Dom andra är som sagt lättsamma!

KRAM Martina

camilla 11 år sen

Hej underbara vackra Johanna – undrar bara om hudterapeauten hos er har haft någon info ang dermalogicas saker här på bloggen? har för mig att du skrivit att något sådant skulle komma – jag läser din blogg så gott som varje dag, men kan ha missat det isf vill du hjälpa mig och tala om när det skrevs. Ha det bäst!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 år sen

Hej Camilla!! :)

ååå Jennie vår duktiga hudterapeht gick på semester men är nu tillbaka igen. Hoppas hon kan hinna med ett blogginlägg i veckan. Många som vill veta om dermalogica bland annat.

KRAM Johanna

Maria 11 år sen

Skriv din kommentar här!

I´ts complicated=kanonfilm :-)
Allt för min syster=bunkar med snyftdukar.

Maria/Sundsvall

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 år sen

Åå jag har förstått den är väldigt snyftig. Ska se film lite senare, nu har vi ätit ägg och baconfrukost! Har varit ute på en morgonrunda och ska hoppa in i duschen. Ha en skön söndag! Kram johanna

Johanna Toftby 11 år sen

TACK Maria!!

:) Kraam J

Elenore 11 år sen

Jag har sett “Allt för min syster” och jag blev inte så berörd som jag trodde att jag skulle bli. Jag är inte känslokall, tvärtom brukar jag beröras väldigt starkt, , men det var något i filmen som saknades. Jobbig och tung var den i alla fall. Jag hatar cancer, utrota denna fruktansvärda sjukdom!

Ann-Sofie 11 år sen

haha, så brukar våra filmkvällar oxå se ut:) men igår lyckades vi faktiskt se Indrivaren med wallander….mkt bra!
Allt för min syster, har jag både läst och sett….tung film fram med näsdukarna. De andra två är härliga romantiska filmer, helt ok!
ha en fin filmdag, kram

Viktoria "vixi" 11 år sen

Jag gissar att du menar “Allt för min syster” är tung, den har jag sett. Och fy vad man blev gråtfärdig, men fin var den. :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…