Kommentarer

E 11 år sen

Hej igen! Kul att du skrev några rader =). Såg just lite på Sommarkrysset och fick höra att Fångarna på Fortet kommer gå på mån-ons kommande vecka och veckan därpå.
Lova o meddela oss vilken dag/avsnitt du kommer vara med i!! :D Vilken nostalgitripp det kommer blir att få se Fångarna igen :). Det var ju veckans höjdpunkt att få se när jag var yngre!

Coolt, låter ju super kul att du redan fått en förfrågan om ett projekt. Hoppas vi får höra mer om det om det blir av!

Ha det fint!
Kram

E 11 år sen

Apropå tidningsreportage. Gick förbi en Vincent butik och kom på att jag ju måste ta ett ex. :). Trevlig intervju! Är du delägare av salongen ni har? Lät intressant att du ev. kommer ha fler föreläsningar och att du skulle vilja jobba inom tv i framtiden.! =) Ha en fortsatt mysig söndag. Här har det kollats inredning, beställt en ny soffa och sen en lunch med familjen och släkten :).

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 år sen

Hej!!

Vad roligt att du tyckte om intervjun! Nej jag är inte ägare. Men hyr stol. :-) Jaaaaaaa jag vill gärna göra mer TV. Det roligaste av allt är att jag faktiskt har fått en förfrågan om ett projekt framöver. :D
Föreläsningar är fantastiskt kul. Hoppas kunna hinna med den biten framöver. Finns mycket att prata om kring medberoende mm.

kUL med inredning!!! :) Ha en skön söndagkväll.

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…