• 2010-08-25, 22:57
  • 0

Hej vänner!

Lång och intensiv dag….! Men jag gillar ju när det är massvis att göra! Barnen har också haft en jättebra dag, första dagen i skolan efter ett långt sommarlov. Men det är skönt när allt kommer igång igen. Rutiner och sånt….Lisa-Marie var pirrig och hade lite svårt att sova, det är stort att börja högstadiet. Men allt hade gått jättebra, hon sprudlade ikväll! Marilyn började femman och klassen hade fått glass av sin fröken Anita och alla tyckte det var kul att ses igen.

Till helgen är det matfestival i skövde! Ska ni dit? Passa då på att komma in till oss, vi firar nämligen 1 år på DIVA! Massa massa bra erbjudanden… :-)

Lunchen tillbringade jag hos bästa Therese! Idag blev dom glittriga. Jag ska på stort galej nästa helg och ville ha snygga naglar! Visst blev det fint?

 Hur går det för er som kör GI? Jag är nyfiken och vill ju gäääärna se er i kommentarsfältet! SKRIV hur ni mår, hur det går vet ja…! Ja, även ni andra också så klart- det är liksom lite roligare då. När vi skriver till varann… :-) Jag svarar förresten ofta där om ni har frågor, så ni inte bläddrar förbi. Hårfrågorna har jag sparat lite, det kommer nämligen massa frågor i veckans AMELIA! Missa inte det.

Jag kör Gi forfarande. Inte en enda smörgås på två veckor. Inte något sött, inte mjöl, inte mycket kolhydrater till maten.  INTENÅGOTONYTTIGTALLS fyyy vad tråkigt kanske ni tycker. Men det går faktiskt riktigt bra! Är stolt över mig själv faktiskt. Är ju en godisråtta egentligen men jag mår så mycket bättre! Äter nötter, torkade aprikoser, päron, oliver mm som mellanmål nu istället för något onyttig som gjorde mig pigg för en kort stund men sen trött som ett vrak direkt. Nu får jag inga blodsockerdalar mer. Är noggrann med rätt fett och massa protein.

Till helgen vill jag motionera och köra lite mer styrka-Men just nu vill jag bara sova. Inatt behöver jag 8 timmars sömn för att orka den dagen jag har framför mig.

Så, nu ska Johanna släcka ner och stänga datorn. Puss på er!

Kommentarer

madelena 10 år sen

Själv klarade jag inte av rivstarten på Gi. Blev riktigt arg och efter 2 dagar bad både sambon och mina kolleger mig att börja äta riktigt igen,
Ska iof börja testa igen, men kommer då hoppa över rivstarten.

anneli 10 år sen

Hej johanna !
Jag har precis startat med GI, har hållt på sen i måndags och känner redan att magen inte är sådär uppblåst längre som den brukar vara varje eftermiddag.
Fortsätt gärna att berätta om vad du äter och lite motionsmotivation då och då, det är alltid uppskattat !
Idag har jag ätit kalkonkorv och blomkålspure till middag, lunchen bestog av lax och en spenatsallad.
Vad brukar du äta till frukost, har du något bra tips ?

Cecilia 10 år sen

Här går det framåt, har inte heller ätit något sött, vitt mjöl etc på snart två veckor. Känns riktigt bra! I helgen är det födelsedag och då tänkte jag göra en GI kladdkaka, är ju helt ok med grädde till, även i rivstartsfasen!

Men nu tänker jag börja äta rågkusar till frukost fr o m nästa vecka. Sen är TANKEN att jag ska kunna ha en ätardag i vecka, där jag faktiskt får unna mig lite godis och lite vad jag vill.

Grym diet egentligen, på bara 10 dagar känner man att magomfånget och kroppen är mindre och tightare :-)!

Ha det gott! Kramis

Camilla 10 år sen

Hej!
Vill börja med att tacka för en kul och trevlig blogg.
En liten undran ang Diva och er hemsida. Man kan där klicka på att man vill boka tid men när man gör det så funkar det inte. Är ni medvetna om det eller vill ni inte använda er av den funktionen. Kanske är enklare att boka per tel?
Ha en go dag… :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

TACK Ulrika!!

ska ringa vår webmaster direkt! :)

Ring annars 0500-416900

KRAM Johanna

E 10 år sen

Inte dåligt vad blingade naglar, coolt! Ska du kanske på Café Opera el Berns på Kick-off? :D
Förresten, är det av någon särskild anledning du kör så hårt med diet o träning eller är det enbart för att bygga på/hålla igång “må-bra-kontot”? =)

Ha det fint!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…