• 2010-08-27, 15:05
  • 0

Hej friends! SHIT pommes vad mycket vi har på jobbet,  många som vill fynda! :-) Just nu äter jag en sen lunch vilket inte alls är så smart när man går på diet, men som tur är hade jag torkade aprikoser och nötter som hållt mig uppe…!

Idag äter jag kyckling, tomatsalsa med grönsaker och lite fullkornspasta. Behöver lite kolhydrater just nu känner jag. :-)

Vill visa er en fin blekning jag gjorde igår. Inte ofta jag helblonderar ett så pass långt hår, men eftersom hon är så ljus i sig själv och har dom färgerna funkar det bra. Vi kom även överens om att nyansera det efteråt så vi får bort “den superblonda känslan” för att istället få det något beigare, kallare. Det ser dessutom mycket mer naturligt ut.

Resultatet blev super! (som vanligt när det är foton från stolen så reflekterar ljuset rakt ner över kronpartiet så det blir något ljusare där än vad det är i verkligheten)

Många undrar över lite enkla tips när det gäller frisyrer.

Tupera lite vid hjässan och där du ska fästa hårnålen, kamma sedan en pasé slätt och fint, dra det bara bakåt och fäst det över det andra inunder. Så har du en jättesnygg form!

Dags för nästa kund! Njut av fredag så hörs vi ikväll!

Kram

2010-08-27 Mode / Skönhet ,

Kommentarer

Amanda johansson 10 år sen

åh så fint ! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

TACK! :)
Kram j

kicki 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Hej Johanna tycker att du verkar vara en super duktig frisör,jag har ett hår med många tunna hårstrån vilken frisyr tycker du man ska ha då har i dag en page med något uppklippt nacke..Har funderingar om man har vägarna förbi där du jobbar att kika in bor då i örebro så de är ju en bit..Men jag har följt dej ända sedan ensam mamma söker gick..Kram

Åse 10 år sen

Vilket otroligt fint hår tjejen har,snygg blondering får jag säga,jag håller fullständigt med dig att blekningar och slingor m.m ska göras av en proffisionell frisör,har alldeles för många i min omgivning som gjort hemmagrejer och det ser ju fruktansvärt ut,jag går alltid själv till en frisör själv om jag ska göra nåt med mitt hår

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Det närmar sig nyårsafton och det ska inhandlas och planeras middagar. Men man vill ju också vara jättesnygg i håret! Jag tycker inte det kan bli för mycket på nyår, det får…