• 2010-08-29, 23:01
  • 0

God kväll snyggingar!

Vi har haft en riktigt skön och ledig söndag. Varit ute och gått, myst med barnen men också fått massa gjort. Vi har storhandlat och lagat middagar inför veckan. Måste verkligen se till så allt klaffar när måndagar kör igång nu när jag jobbar mycket och barnen har sina aktiviteter mm. Skönt med lunchlådor och mat som barnen bara kan värma. Planering, ett måste.

Marilyns fotbollsmatch gick jättebra! Bra spel av tjejerna och de vann med 7-4. Riktiga kämpar!  :) Lisa-Marie har varit med sina kompisar och förbett lite inför skolan. Nu kör det igång ordentligt. Men hon stormtrivs och starten har gått bra.

Strax ska jag krypa ner, ska bara skriva färdigt ett mail och svara på ett gäng  frågor till en spännande grej. Har fått äran att sitta med i en panel framöver som jag ska berätta mer om. Det ska bli riktigt skoj!

Matlådan är gjord, barnens skolpapper är ifyllda och Marilyns “fikamatsäck” är packad inför deras utflykt i morgon. Nu ska jag sova gott och ser fram emot en ny vecka.

Natti natti natti

Maten ihoptryckt i lunchlådan kanske inte ser så imponerande ut… men detta är riktigt gott. Enkel, smal kycklinggryta med fullkornsris. Fixar recept i morgon om ni vill!

2010-08-29 Mitt liv , , ,

Kommentarer

Maria 10 år sen

Ja Ja Ja!! lägg GÄRNA ut receptet alla smala grytor är BRA och goda grytor :-)

Hett tips – Viktväkatrnas smala Middagskorv som man kokar i buljong tillsammans me tärnade morötter, potatis, kålrot, palsternacka….u name it! I med några kryddpepparkorn så har du en SMAL och SUPERGOD middag! (korven ska självklart i sist av allt så den inte kokar sönder :-)

malin 10 år sen

du borde verkligen lägga ut receptet, det ser jätte gott ut :)

Maria 10 år sen

Skriv din komJag försöker att gå ner i vikt, hade tänkt gå ner 8 kg nu i höst varav 5 kg ska bort till den 25e sep. Tränar body pump/spinning/aerobic 3 dgr per vecka och äter allsidig kost (OBS! kör ingen diet). Tror ni detta är möjligt?? Jag är en riktig godisråtta, har ni ngt tips på vad jag ska göra/ äta istället?

Johanna, tack för en bra blogg! Kan du inte berätta vad du väger och vad du har för mål?? Lättare att kämpa ihop. Jag väger 70 kg och mitt mål är 62 kg.

Mariamentar här!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Tjenixen snyggingar, nu har jag äntligen satt mig ner en stund. Jag jobbade till 16 idag sen kom min fina Carro för att fortsätta hjälpa mig här hemma. Vi körde igång med…

Jag har jobbat 11 timmar och haft en hysterisk men bra dag. Skyndade mig snabbt hem, bytte om och gick ut på en runda på en timme. För att jag ska orka, må…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…