• 2010-09-06, 23:07
  • 0
Oj. Oj. Oj. Vilken hektisk dag! Men väldigt intressant och rolig. Nu får jag även berätta vad vi har gjort…!
Jo- jag fick en förfrågan om att medverka i en ” informationsfilm” på uppdrag av ett försäkringsbolag. Vi skulle prata om graviditet och förlossning samt småbarntiden som ska informera blivande föräldrar. Hur kul som helst och självklart tackade JA! Detta ämnet ligger ju mig väldigt varmt om hjärtat. Vi var flera personer, bla. en barnmorska, ekonom samt tre andra mammor. Min roll var att berätta  mina erfarenheter och upplevelser kring förlossningen. Underbara Lotta Gray (vimmelmamman) var bla. annat med, hennes fina blogg hittar ni HÄR.

Exakt här spelade vi in reklam, vinjett för ensam mamma söker. Minnen!

Massa smink- alltid lika kul att bli sminkad av ett proffs.
Rakt in här satt jag. Visst ser det liiite tomt och läskigt ut. Men det gick som en dans och jag var väl förberedd.

Koncentration...

 

Klar!

(klänning från HM) Mer bilder i morgon. NU ska jag krypa ner, i morgon blir det promenad, jobb och sen dans för Lisa-Marie!

Puss J

2010-09-06 Mitt liv

Kommentarer

weronica 10 år sen

Skriv din kommentar här!Hej Johanna!
Kul grej:)Sååå snygg klänning,har du köpt den nyligen på HM?
Kram Weronica

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…