• 2010-09-11, 10:04
  • 0

ÄNTLIGEN!!

Teknikens under säger jag. Eller inte… frustrerande är förnamnet när de stängde av alla bloggar för uppdateringför tre dagar sen(!) plötsligt kraschade allt istället och det var inget som funkade. Så- jag ber om ursäkt å Amelias vägnar och hoppas ni har tålamod. För nu håller vi tummarna att det funkar. Jag har inte kunna logga in alls, men helt plötsligt gick det.

Så, då kör vi en liten snabb update…

Jag och flickorna är i Göteborg! Vi fick en injudna till ett SPA som hade invigning på en ny adress,  Drottninggatan 71. Vi hoppade på tåget direkt efter jobbet, gick raka vägen bort till minglet när vi kom fram. Alltså, ni måste bara gå dit.  Sandra och Lars Alvestrand driver Anemonens kroppsvård och har inrett en helt fantastisk inredning, det känns så “hemma”! Jag har bla. fotat av alla tapeter vill ha dom…. :-D

Vi gick omkring och mös en stund, åt lite smått och gott och hade en trevlig kväll,  vid 21 var vi trötta och köpte med oss massa godis och gick upp till hotellet. De hade dom också fixat. Scandic Europa- nära och bra. Efter en god natts sömn var vi uppe i tid, käkade frukost och strax ska vi få en massa lyx.

Vi ska bli så bortskämda att vi även ska få njta av massage, ansiktsbehandling och bubbelpolerna väntar. Herregud så underbart. Förhoppningsvis har vi nu turen att bloggen funkar som den ska, så ska jag visa er lite fina bilder.

Hoppas ni har en underbar helg, var rädda om varann.

Stor kram/ Johanna

2010-09-11 Mitt liv ,

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vilken skön söndag, solen skiner och luften är underbar nu. Har ni haft en bra helg? Nu kommer bloggen återgå till det vanliga, har varit fullt ös den här veckan inför releasefesten…