• 2010-09-15, 21:59
  • 0

Lång dag minst sagt. Direkt efter jobbet hade jag exakt 7 minuter tills föräldramötet på Lisa-Maries skola började. Jäkta skynda stressa. Hann i tid. Eftersom hon börjat högstadiet är det en hel del nytt, STORA BARN. Vi satt i grupper och diskuterade. Alkohol, droger, gemenskap, tider, hämta, prata……och mycket mer. Intressanta, viktiga ämnen.

Ikväll raffsade jag fram det som fanns i kylen. Sallad, räkor, avokado och keso. Perfekt! Funkar det att äta, kära bloggläsare? Märker att ni ger mig små tjuvnyp när jag fuskar. :-) Hade detta varit för en månad sen hade jag ikväll ätit en macka med 7 lager ost. (nästan iaf) Jag är stolt över att jag faktiskt lagt av med alla mackor. Bara det är ju en bonus.

Jag är ganska trött och mosig i ansiktet ikväll. Har varit hos världens bästa Lena idag som har plågat mig med sina nålar… hon brukar massera min nacke, triggerpunkter,  men idag blev det mer akupunktur. AJ.AJ.AJ vad satans ont det gjorde. När hon sakta vred om nålen i min ömma muskel i nacken-trodde jag skulle avlida. Men jag litar på henne, ;-) och brukar svara bra på akupunktur. Mina muskler och huvudvärk mår redan bättre.

Ska därför stupa i säng, sömn är A och O…  Puss på er mina änglar, sov gott.

2010-09-15 Mitt liv , , ,

Kommentarer

emm 10 år sen

Hej:)

Kan inte du lägga upp en video om hur man lockar sitt hår med plattång? Skulle vara såå tacksam om du kunde göra detta.

Du är såå bra!

Anneli J 10 år sen

Små barn små bekymmer…osv. Tillit och kommunikation med ungdomarna är viktigt!
Sov gott

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Anneli J
O ja…. det ska gudarna veta… ;))

Kram J

hannalisa 10 år sen

Hur ser du på det här med alkohol och droger och tider att komma hem och tonår? Om det inte är för privat vill säga, tänkte nu när dina barn kommer i den åldern. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

HannaLisa- BRA ämne.

Jag ska skriva en dag framöver mina åsikter och tankar… kul att veta vad ni tycker också o hur ni tänker.

KRAMj

Boddan 10 år sen

Skriv din kommentar här!
Vem är det du går till för akupunktur, massage mm?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 år sen

Boddan- Lena heter hon, grym massör i Skövde som jobbar mycket med triggerpunkter och akupunktur.

KRAM Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

På lunchen idag var jag och fick massage (triggerpunkter) och akupunktur i min nacke, axlar. Vi körde “bara halva”  behandlingen idag så jag står upp i morgon…Sist blev jag nämligen tokdålig i…

Jag har jobbat 11 timmar och haft en hysterisk men bra dag. Skyndade mig snabbt hem, bytte om och gick ut på en runda på en timme. För att jag ska orka, må…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…