• 2010-09-17, 19:09
  • 0

Fredagen flyger fram och nu har jag slutat för dagen. Vi sitter i personalrummet och pustar ut lite. Mattias och hans goa vän Arne( 83+) var här på besök. Vílle bjuda  på något gott så jag bakade äppelpajen! (den jag gjorde häromdan) Ohh jises vad god och knaprig den blev. Min mamma var här i morse och fixade sitt hår, jag var tvungen att visa henne Magnus underbara blogg- hur roligt han skriver. Är säker på att den bloggen kommer stiga i raketfart,  så “humoristiskt” blandat med mycket mat och naturligtvis musik…. Han hade bla. skrivit om kickis ögona-går-i-kors-skorpor…. mamma gillade hans sätt att skriva, hon tyckte det var kul att han skrev så där lite moderniserad “bonndialekt”. Så- hon ville smaka på ögona-går-i-kors-pajen. :) Den har vi glupsat ¨på hela dan. Min GI funkar måndag till fredag lunch. Sen fuskar jag liite.

Hur mår ni? Ska ni följa valdebatten ikväll? Det ska jag göra. Det är ju faktiskt riktigt intressant…!  Min kära kollega Mini kommer hem en stund, vi ska äta skaldjur och bara vara hemma, riktigt skönt.

Puss så länge

Clarksklänning, bolero "Salt"

Måste visa er en utan mina kunder, jag gjorde slingor som jag nyanserade så de blev lite guldiga. Fint!

Kommentarer

per karaokekungen 10 år sen

va sött du är på bildeh kram

marie 10 år sen

HejJohanna! Var kommer din leopardblus från, i inlägget som visade din nya hårfärg här häromdagen?

Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg