• 2010-09-21, 21:07
  • 0

Kund som ville bli ljus. Jag föreslog skonsam helblondering för att få ett jämnare resultat då det var ganska “fläckigt” innan och längderna, topparna var väldigt blekta. Efter blondering lade jag på en toning för att få den kalla, beiga nyansen. Vill man vara så pass ljus och kall blond är detta absolut det snyggaste. Det blir naturlig känsla.

Jag in action! Johan smygfotar....

Snyggt! Nu ska längderna klippas igenom.

Kommentarer

Annelie 10 år sen

hej Johanna
jag har en fråga, står du verkligen å jobbar i stövlar hela dan, å ibland t o m högklackat!! hur fixar du de??
för du står väl upp mycke i ditt jobb??
bara en undran……
Annelie i gbg

Sofie 10 år sen

Hej Johanna Vart har du köpt dina fina skor?

lorraine 10 år sen

Skriv din kommentar här!hej! jag undrar vilken blekning du använd för att få en sånt fint färg. ha en bra dag Lorraine.

Ella 10 år sen

Åh vad fint det blev! Jag hade precis samma färg som din kund innan och ville blondera mig men min frisör sa att det sliter så mycket på håret så hon ville att jag skulle göra folieslingor på utväxten bara och lägga i en toning. Resultat: Lite gulaktigt hår med ljusa inslag. INTE BRA! Hur kan en friösör på en stor och erkänd salong i Göteborg rekommendera mig detta?? Jag sa ju att jag ville ha en blondering men hon vägrade i princip…. Önskar jag kunde gå till dig i skövde istället! =)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej friends! SHIT pommes vad mycket vi har på jobbet,  många som vill fynda! :-) Just nu äter jag en sen lunch vilket inte alls är så smart när man går på…