• 2010-10-04, 14:35
  • 8

Käraste läsare, hårfrågor dundrar in varje dag. Kul! Jag skulle vilja hjälpa er så mycket jag bara kan. :-) Vad tror ni om några inlägg i veckan med produkter jag tipsar om? Flera undrar tex vad man kan använda för att motverka frissighet och flygiga hår.

Testa någon utav dessa!

Leavin-krämen tar man i först, sköljes inte ur. Reparerar kluvna toppar, ger fyllighet och är även grymt bra till oss som har extensions. Då tar man i det efteråt, om det är torrt tex. “lugnar ner stökiga hår”.

Gloss-sprayen luktar gudomligt, ger glans utan att tynga ner håret. Bra mot friss.

Silkesdroppar man stryker på allra sist. Tar ner alla småhår samt det yviga, frissiga.

Jag gillar alla dessa, är också en sucker för dofter och då passar Silksheenserien perfekt. :-)

2010-10-04 Mode / Skönhet , , , ,

Kommentarer

Tobby 5 år sen

Jag har tagit TRX2 i ca 1,5 år nu, första månaden upplevde jag att jag slutatde tappa hår, men inget nytt hår hade kommit, dock blev det bättre efter ca 1 års konstant användning.! Nu har nya hårstrån växt ut och jag är mycket glad!

Annie Dahlbeck 10 år sen

TACK!! Har själv frissigt hår med självfall och är glad för alla tips man kan få =) Ska prova dessa och kanske man slipper se ut som lejonkungen så fort det blir lite fuktigt, haha!! Tänkte oxå fråga vilka extensions du föredrar? Det finns ju så många olika och oxå olika isättningsmetoder? Tacksam för tips ;) Kram

Rebecca 10 år sen

Skulle också vilja ha nåt bra tips om värmeskydd speciellt till när man plattar håret! Ha en bra dag och hoppas du mår bra!
Kram

Anna 10 år sen

Hej Johanna,
Superbra blogg med massa bra tips. Både för håret och receptpärmen!
Jag behöver din hjälp. Jag bor i England och här är vattnet hårt som sten! Det är så mycket kalk i vattnet! Överväger nu att lägga alla mina besparingar på att köpa Evian-vatten för att tvätta håret med.
Håret har förvandlats från torrt, sprött, nordiskt råttgrått hår som jag hade hemma i Swe till nu totalt svinto! Jag får använda inpackning som balsam för att överhuvudtaget kunna borsta det efter en tvätt!
Snälla, vad ska jag köpa/göra för att få ordning på mitt hår?!
Tack!
Anna

anneli 10 år sen

Hej Johanna !

Läste på löpsedeln till Hänt i Veckan att du och någon känd kvinna ( Eva)??? är ett par !! Är det sant ????

Grattis i så fall !

Emma 10 år sen

Hejsan Johanna:)
Kan inte du lägga upp en video blogg på hur man lockar håret med en plattång? Fattar inte hur man gör..

Tack för en superbra blogg:) Kraam

Maria 10 år sen

Vet du något bra shampo och balsam som motverkar håravfall, jag löser nämligen jätte mycket hår sen skulle jag bli jätte glad och få reda på om det finns något bra värmeskydd?
Hoppas på svar..

Tack på förhand // Maria

Ann-Sofie 10 år sen

Vad heter salongen som du har?
Har du någon hemsida?
Gillar verkligen din blogg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg